Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Тури в Ізраїль Ейлат

Опубликовано: 12.01.2019

видео Тури в Ізраїль Ейлат

Отдых в Израиле, горящие туры, курорты, отели

Ізраїльське місто Ейлат розташований в 7 кілометрах від Єгипту. Він є однією з туристичних перлин Ізраїлю і приваблює безліч туристів щороку. Сім’ї з дітьми, молоді пари, мандрівники-одинаки — сюди стікається величезна кількість людей з усіх кінців світу. Це стало можливо завдяки великій кількості місць, де можна із задоволенням провести відпустку. Туры в Израиль Эйлат на сайті http://bangtur.ru/izrail/tury-v-elat.htm.



Розташування курортного центру на березі Червоного моря на увазі наявність пляжів. Тут їх два: пісочний і кораловий. Тому перед придбанням путівки і бронюванням номера в готелі бажано дізнатися, який з них ближче до готелю. На першому немає морських мешканців, тому він вважається найбільш комфортним. Якщо ж є бажання поглянути на представників місцевої фауни, то слід сходити на кораловий берег. При цьому є ймовірність завдати шкоди здоров’ю, наступивши на корал або морського їжака. Також пляжі — відмінне місце для любителів водних видів спорту і дайверів (докладніше про дайвінг в Ейлаті).


Израиль 01

Після прогулянок і відвідування визначних містечок треба підкріпитися. Багато тури в Ізраїль мають систему «все включено», тому гостям курорту краще включати її в свою путівку, так як це дозволить значно заощадити на їжі. Ціна на блюда в тутешніх закладах досить висока, що компенсується великими порціями. Цінники в готельних ресторанах дещо менше. У будь-якому випадку відвідувачам буде запропонована кошерна їжа: в меню не буде свинини, риби з шкірою і деяких інших продуктів.


Отдых с детьми: Израиль

Похожее

rss