Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Пластикові вікна Rehau

Опубликовано: 28.10.2018

видео Пластикові вікна Rehau

Вікна REHAU Ecosol 60
Як бути, якщо вам терміново знадобилося нове вікно, а бюджет обмежений? Правильне рішення цієї проблеми - купити якісні пластикові вікна REHAU за найпривабливішими цінами.

Незважаючи на те, що вартість їх вигідно відрізняється від звичних нам цін, такі вікна і раніше надійно захистять вас від вуличного шуму і допоможуть надовго зберегти тепло всередині вашого житла. REHAU - це знамените якість від перевіреного німецького виробника!



Особливості вікон

З такими вікнами навіть сама сувора зима буде вам ні почому - вони зроблять ваш будинок теплим і затишним. А все завдяки сучасній технології виробництва.

Пластикове вікно Рехау «Стандарт Плюс» виготовляється з сучасного трикамерного профілю Rehau Blitz товщиною 60 мм з П-образним армуванням, значно здешевлює конструкцію. Важливо сказати, що такі вікна по своїй якості і теплозахисту анітрохи не поступаються найдорожчим аналогам.


купити замовити металопластикові вікна двері балкон рехау rehau рівне недорого ціни

Тож якісне  окно трехстворчатое Rehau  може стати найкращим рішенням саме для вашого дому!

Наявність двокамерного склопакета товщиною 32 мм і ультрапрозорих стекол GUARDIAN Extra ClearGlass з прямокутним штапиком гарантують вам максимальний захист будинку від сильного вітру і опадів. Спеціальний чорний гумовий ущільнювач на стику двох забезпечує правильну шумоізоляцію. Завдяки поворотно-відкидний фурнітурі Siegenia, відкривання вікна стане ще більш зручним і комфортним.


Вхідні металопластикові двері REHAU Т118

А білосніжні і глянсові рами впишуться в будь-який інтер'єр і створять неповторну атмосферу чистоти і затишку.

Вигідна перевага

Купувати пластикові вікна REHAU найкраще у офіційних представників цього німецького концерну. Тільки так ви зможете отримати ряд додаткових переваг:

установку «під ключ», яка проводиться виключно висококваліфікованими фахівцями. Вона включає в себе демонтаж старого віконного отвору, установку нового, а також заміну відливу, підвіконня, і внутрішніх укосів.

вивіз сміття. подарунок у вигляді москітної сітки за розмірами вашого вікна. можливість оформлення покупки в розстрочку строком на 24 місяці. гарантійне обслуговування протягом 3 років.

Іншими словами, пластикові вікна Рехау - це один з найвигідніших аналогів кращих вікон у всьому світі. Вони не поступаються їм за якістю і довговічності. Переконайтеся в цьому самостійно, докладно вивчивши особливості цієї пропозиції.

rss