Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Образа чи Любов

Опубликовано: 13.01.2019

видео Образа чи Любов

Обзор на плохое - 14+

Щоб відчувати любов вічно, потрібно раз та назавжди прийняти дуже тверде рішення: любити, незважаючи ні на що.

Протоієрей Павло Гумер

 



На шляху самовдосконалення, преображення у людей з’являються різні ситуації… Поділюся своїм досвідом.

 

Перша ситуація

Рік тому у моїх батьків із квартири пропала велика сума грошей. До того ж це були гроші громадські. Батьки багато років оплачували рахунки за все садове господарство, пенсіонери їм довіряють та здають гроші, не боячись. Оскільки до них додому ніхто не приходив, а ключі від квартири є і у мене, то батьки вирішили, що я вкрала у них гроші. Про що мені і оголосили.


1388. ЛЮБОВНЫЙ ТРЕУГОЛЬНИК, Я УСТАЛА

Не можу описати, наскільки у той момент було боляче і прикро це чути. І справа була не стільки у тому, що не можу доказати, що не робила цього, скільки у тому, що люди, які мене виховали, могли таке про мене подумати і прийняти за правду. І це був мій момент вибору всередині себе: біль волаючого Его, без вини винного, чи Любов . Я зрозуміла, наскільки зараз важко батькам. У їхній свідомості дочка — злочинниця, і як тепер дивитися в очі тим людям, які довірили їм свої гроші, а вони… Тоді прийняла рішення не думати більше про це, прийняти все як є. Заробити всю суму і віддати батькам. Заспокоїлася всередині і відчула, як люблю їх, не дивлячись ні на що. Через три дні батьки повідомили, що відсунули шафу і гроші виявилися там. Усі дивувалися, як конверт міг туди потрапити. Усе вирішилося само собою. А для мене це був урок Любові та розуміння.


«Квіти-Грації» Любові Павлишин: жіночі образи, передані на полотнах

 

Друга ситуація

Мама несподівано захворіла, і її поклали у лікарню. Приїхала до неї ввечері після роботи (втомлена, голодна, на вулиці дощ, холодно). І мама просить купити їй ліки, але тільки в певній аптеці і саме зараз. Оскільки на дорогах були пробки, прийшлося під дощем без парасолі йти пішки. Купила всі ліки за списком і радісно вирушила до лікарні. Мама відкрила кульок, переглянула всі пляшечки та таблетки і почала на мене кричати, звинувачуючи, що я купила дві пляшки фізрозчину, який у неї є, навіщо даремно гроші витратила (фізрозчин коштує недорого). І так боляче й прикро стало, думки почали приходити, що замість вдячності за “вчинений подвиг” мене звинуватили і насварили. Стояла, дивилася на маму і хотілося плакати від жалю до себе (жертва, найнещасніша у світі!). І у цьому стані саможаління пішла. Приїхала у гості до друзів і почала скаржитися, яка я бідна, нещасна, як мене звинуватили ні за що.

Товариші вислухали і у відповідь запитали: “А для чого взагалі ти це робила? І що ти очікувала отримати за свій вчинок?”... Почали розбирати ситуацію, а для чого взагалі ми робимо добрі справи і які справи можна назвати добрими . Виходить, що якщо чекаєш за зроблений вчинок похвали, вдячності або будь-яких дій натомість, то цю справу не можна назвати доброю.

Ісус Христос у Нагірній проповіді сказав: “Щоб милостиня твоя була в тайні; і Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно” (Матв.6:4).

Прийшло розуміння, що жалість “до себе” — це емоція, а емоціями підживлюється свідомість (частина системи Тваринного розуму).

“…емоції людини — це потужна енергія. Негативними емоціями людина підживлює Тваринне начало, а маси людей — Тваринний розум”.

Із книги А. Нових “АллатРа”

Виходить, що системі потрібні від мене тільки емоції. Вона хоче їсти. І швидше за все людину можна вивести на емоцію, звинувативши у тому, в чому людина невинна. Це максимально швидкий та ефективний спосіб. Пам’ятаєте, як у байці Крилова “Вовк та ягня”: 

“Ти винен вже тим, що хочеться мені їсти.

Сказав і у темний ліс Ягнятко поволік”.

 

Адже не дарма кажуть: “Остерігайтеся тих, хто хоче нав’язати вам почуття провини, бо вони жадають влади над вами”. І дійсно свідомість жадає влади над Особистістю, тому постійно намагається звинуватити, подавити.

В Особистості ж завжди є свобода вибору і саме Особистість приймає рішення, куди їй направити силу уваги. Погодитись із пропонованим станом — емоцією, або ж відмовитися від ілюзії на користь Любові.

“Справжня Любов внутрішньо звільняє людину, дає найцінніший небесний дар — справжню Свободу від цього матеріального світу. Це дуже потужна сила, яка пробуджує Душу. Це самий найближчий, короткий шлях до Бога”.

Із книги А. Нових “ АллатРа ”

ДЯКУЮ!!!

Усі ці спостереження, розуміння та зміни світогляду почали відбуватися після прочитання книг Анастасії Нових і перегляду передачі “ СВІДОМІСТЬ І ОСОБИСТІСТЬ. Від завідомо мертвого до вічно Живого ”.

 

Автор: Олена Л.

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент і натисніть Ctrl + Enter.

rss