Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Купити Шафа купе Вікторія за найкращою ціною з доставкою по Україні

Опубликовано: 30.10.2018

ШАФА КУПЕ ВІКТОРІЯ

Виготовлена з натурального матеріалу Практичне та безпечне покриття. Висока якість та надійність конструкції гарантована європейським виробником елементів з’єднання. Варіанти із бука та дуба. Широкий вибір кольорів.

Шафа купе Вікторія виготовлена з натуральної деревини бука. Також можливо придбати таку шафу з дуба. Фасад зроблений з дерева та скла. Такий дизайн робить шафу легшою, як в плані візуального сприйняття, так і при переміщенні в зібраному вигляді.

Шафа купе Вікторія підходить до більшості наших товарів для спальні. Прямі лінії, відсутність металевої фурнітури та відтінок з нашої виробничої палітри, дозволить без проблем підібрати ліжко, комод та інші предмети інтер'єру, які підійдуть як за зовнішнім виглядом, так і за якістю.

Дякуємо за ваш вибір в інтернет-магазині klen.ua .

rss