Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Значення імені Тетяна

Опубликовано: 29.09.2018

видео Значення імені Тетяна

FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко: Володимир В’ятрович, директор Інституту національної пам'яті



Походження

Ім’я Тетяна має грецьке походження і в перекладі на російську означає «упорядниця», «засновниця». Особливою популярністю ім’я Тетяна стало користуватися завдяки твору «Євгеній Онєгін» а.с. пушкіна. В даний час новонароджених дівчаток порівняно рідко називають Танечками. В рейтингу найпопулярніших імен Тетяна розташовується на 31 рядку.


Татьяна - значение имени . Характер, качества, анализ имени Татьяна.

Похідні

Таня (в США тощо похідне від імені Тетяна є самостійним), Танечка, Танюша, Татуся, Танюра, Танюся, Танюта, Тата, Татуля, Татуня, Туся, Таша, Татьянка, Танюха. Синонімами вважаються Татіана, Татяна, Таємниця, Тайя,


Цифровой анализ имени Леонид

Планета-покровитель : Марс.

Колір імені : багряний.

Камінь-талісман : рубін.

Рослина : в’яз, конюшина.

Тварина : рись.

Характер Тетяни

Таня зростає усміхненим і непосидючою дитиною, не відстає від інших ні розвитку, ні в зростанні. Особливо в характері Танюшки можна простежити впертість, самодостатність і самостійність, і рік за роком ці якості тільки міцнішають.

В школі Таня проявляє відмінні здібності, що не може не радувати її батьків. Нерідко вона закінчує школу з медаллю. Дівчинка є різносторонньою, її може зацікавити абсолютно різні захоплення: танці або спорт, читання або малювання.

В деякій мірі Таня є перфекціоністкою , оскільки в її справах завжди панує ідеальний порядок. Тетяна не терпить суперництва, вона прагне завжди і у всьому бути найкращою, заради досягнення цієї мети вона готова на все. Вона важко переживає чиюсь перевагу, часом перемоги подруг стають для неї викликом до дій. При цьому нерідко Тетяні доводиться терпіти поразку, однак навіть у цій ситуації вона не втрачає оптимізму, а звалилися на її тендітні плечі проблеми не можуть зломити дівчину.

Жінки з ім’ям Тетяна владні, вони можуть постояти за себе . Дивним чином їм вдається зберегти здоровий глузд у будь-якій ситуації, не піддавшись чужому впливу. З віком у Тані з’являється більше терпимості, вона не любить скаржитися на життя. Не терпить одноманітності, обожнює подорожувати.

Тетяна наполеглива, вона може наполягти на своєму, а в разі необхідності і приструнити підлеглих. Носій такого імені може досягти кар’єрних висот у будь-якій області, однак найбільш підходящої для неї виявляються медицина і наука. При цьому нерідко успіх чекає Таню і в творчих професіях.

Особисте життя і сумісність

Тетяна підкорює чоловіків виключно заради самоствердження, вони для неї немов трофеї. Поряд з гідним чоловіком Тетяна перетворюється, стає веселою і кокетливою. Тільки сильний чоловік, який розгледить у Тані внутрішній світ, а не просто буде сприймати її як сексуальний об’єкт, зможе відчути турботу і ніжність дівчини. Тетяна буде вірна тільки тому чоловікові, який зможе задовольнити її в сексуальному плані, в іншому випадку навіть заміжжя не стане для неї приводом зберегти вірність чоловікові.

Тетяни бувають часто нещасні в шлюбі, оскільки бажає керувати чоловіком і в теж час мріє, щоб поряд з нею був сильний, мужній чоловік. Діти побоюються Таню, так як вона сувора й запальна, часом без особливого приводу може розлютитися і накричати на них. Найчастіше сім’я відходить у Тані на другий план.

Щасливою в шлюбі Тетяна буде з Анатолієм, Артемом, Валерієм, Володимиром, Іваном, Ігорем, Марком, Миколою, Олегом, Сергієм і Едуардом. А ось з Альбертом, В’ячеславом, Геннадієм і Станіславом у Тетяни зазначається повна несумісність.

Відомі особистості, що носять ім’я Тетяна

Тетяна Пельтцер — радянська, російська актриса театру і кіно. Тетяна Толстая — російська письменниця, публіцист і телеведуча. Тетяна Тарасова — тренер з фігурного катання. Тетяна Яблонська — радянський, український живописець. Тетяна Ліознова — кінорежисер, зняла «Сімнадцять миттєвостей весни», «Три тополі на Плющисі». Тетяна Васильєва — радянська і російська актриса театру і кіно, телеведуча. Тетяна Навка — російська фігуристка. Тетяна Вєдєнєєва — радянська і російська телеведуча, актриса, журналістка. Тетяна Окуневська — радянська і російська актриса. Тетяна Дороніна — радянська і російська актриса театру і кіно, театральний режисер. Тетяна Догілєва — радянська і російська актриса. Тетяна Самойлова — радянська актриса. Тетяна Лаврова — радянська і російська актриса театру і кіно. Тетяна Єгорова — радянська і російська актриса театру і кіно, журналістка. Тетяна Бек — російська поетеса, літературний критик і літературознавець. Тетяна Устинова — російська письменниця, працює в детективному жанрі.

Іменини Тетяни

Тетяна святкує іменини 25 січня, 23 лютого, 14 березня, 3 квітня, 17 травня, 23 червня, 21 липня, 18 серпня, 3 вересня.

rss