Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Зміна посадових осіб, переукладаємо договір про подання звітності в електронному вигляді

Опубликовано: 31.10.2018

Чи потрібно переукладати договір про подання звітності в електронному вигляді у зв'язку зі зміною посадових осіб юридичної особи?

Якщо у юридичної особи змінюються посадові особи (директор, головний бухгалтер або особа, яка уповноважена вести бухгалтерський облік) та договір «Про визнання електронних документів» було укладено у письмовій формі, то переукладати договір з органом ДПС не потрібно. Для цього у термін до моменту відправлення наступної електронної звітності слід отримати нові посилені сертифікати відкритих ключів посадових осіб підприємства, що мають право підпису документів.

Якщо платник податків подає до органу ДПС нові посилені сертифікати ЕЦП, то договір вважається пролонгованим до закінчення терміну чинності нових посилених сертифікатів ключів. Якщо договір «Про визнання електронних документів» укладається в електронній формі, то ЕЦП платника податків та його посадових осіб імпортуються до бази сертифікатів разом із договором. Тому для імпортування до бази сертифікатів нового ЕЦП зазначений договір слід переукласти.

Источник: ДПC у Рівненській області

rss