Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Жіноча професія: адміністратор готелю

Опубликовано: 03.09.2018

Роль господині будинку знайома багатьом жінкам з самого дитинства і більшості з них вона дуже подобається. Але, на жаль, домогосподарка - Чи не спеціально, і кар`єру на цьому поприщі не зробиш. Але є одна цілком жіноча професія - адміністратор готелю, де талант господарювання може бути дуже затребуваним.

Останнім часом готельний бізнес в Росії переживає період інтенсивного розвитку. Це особливо помітно не тільки в курортних містечках і туристичних центрах, але і в звичайних населених пунктах, що не дуже розпещених увагою приїжджих гостей. А будь-який готель, навіть сама невелика, потребує адміністратора - людині, що займається бронюванням номерів, контролюючому заїзди і виїзди гостей, який створюється роботу обслуговуючого персоналу. І саме на такій посаді жінки можуть зарекомендувати себе найкращим чином.

Щоб стати хорошим адміністратором готелю, від вас будуть потрібні не тільки організаторські здібності, а й уміння орієнтуватися в ситуації, швидко приймати рішення, хороша пам`ять, комунікабельність і багато іншого. Робота з примхливими клієнтами, які вимагають максимальної уваги і комфорту за витрачені гроші, зажадає від вас стресостійкості, спокою, доброзичливості і внутрішньої дисципліни.


The Great Gildersleeve: Fire Engine Committee / Leila's Sister Visits / Income Tax

Адміністратор є обличчям рекламної компанії будь-якого готелю, адже якщо спочатку клієнтів в неї можуть залучити красиві фотографії та опис на сайті, то потім вони повернутися в неї або порекомендують своїм друзям, якщо їх влаштує сервіс. А саме він і забезпечується стараннями адміністратора. Тому вам будуть потрібні базові знання з PR-технологій, а також особиста чарівність і, звичайно ж, приваблива, доглянута зовнішність.

Втім, хороший адміністратор повинен мати навички спілкування іноземною мовою, мати знання з психології та навіть основам медицини. Все це включають в курс навчання навчальні заклади, що готують адміністраторів готельного господарства. Так що, якщо ви виберете для себе цю професію, є сенс в тому, щоб очно або заочно закінчити подібний навчальний заклад, такий диплом про спеціальну освіту істотно підвищить вашу «вартість» як професіонала.

rss