Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

ЖК Фаворит-2, ціни і умови продажу квартир в новобудові від забудовника, відгуки покупців, фото, планування, хід будівництва

Опубликовано: 10.01.2019

Житловий комплекс «Фаворит-2» розмістився в самому центрі Ірпеня. Виконано у вишуканому класичному стилі, цей проект став вдалим продовженням вже зданого в 2017 році житлового комплексу «Фаворит».

«Фаворит 2» знаходиться в мальовничому куточку Ірпеня, в оточенні трьох парків, де Ви зможете відпочивати всією сімʼєю, або ж з друзями. Чисте повітря, місця для прогулянок і прекрасні пейзажі будуть приносити задоволення кожен день.

Поруч з будинком можна знайти все необхідне для комфортного життя: школа, центри дитячого розвитку і дитячий садок; торгово-розважальний центр з кінотеатром і боулінгом, безліч магазинів, кафе, стадіон, дитяча та доросла поліклініка.

Територія комплексу є закритою і знаходиться під цілодобовою охороною. Інфраструктура проекту передбачає облаштування спортивними майданчиками, місцями відпочинку для дорослих, магазинами, аптекою та індивідуальним паркуванням.

Для втілення дизайн-проектів Вашої мрії квартири мають зручні і продумані планування. Ви зможете облаштувати Ваше житло на свій смак і насолодитися усіма перевагами життя в житловому комплексі «Фаворит-2».

rss