Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Запитати у лікаря: задати питання лікарю online — Інсайт Медікал Київ Позняки

Опубликовано: 03.10.2018

Створено: 17 листопада 2015

Запитує Світлана:

Доброго дня! У мами був інсульт. Зачепило трохи мова і праву ногу. В нозі чутливість була, але не рухалася. Після реабілітації ходить, але з паличкою (не всі функції ще відновилися). Після інсульту пройшло 2 місяці. Чи можна зараз робити голковколювання? Чи є у вас фахівці з виїздом на будинок і яка вартість послуги?

Відповідає невролог центру Інсайт Медікал:

Доброго дня.

Можна голковколювання робити і в гострому періоді інсульту. У нас є спеціаліст, який виїжджає - доктор Рубанистая. Вартість послуги вказана на сайті "Інсайт Медікал" .

Створено: 09 листопада 2015

Запитує Юлія:

Доброго дня! Моєму сину півтора рочки. З 11 місяців він не набірає ваги, апетит слабкий (їсть вибірково, в основному любити гречану кашу, все інше за настроєм). На грудному вигодовуванні, часто прокидається вночі абі посмоктати. З 5,5 місяців почала вводити прикорм. Під натиском батьків у рік з невеликим почала варити каші на половинному козиному молоці.

Свіжого молока не даю, з коров'як ячого роблю сир. Купуємо фермерське м'ясо. Любити фрукти (яблука, банани, виноград), овочі їсть мало, в більшості випадків це морква, картопля чи гарбуз. Роблю йому бездріжжовий цільнозерновий хліб та домашнє вівсяне або рисове печиво із сухофруктами (цукор не даю, сіль в малій кількості.) Батьки кажуть, що я даю йому занадто правильне харчування, тому він не наїдається і слабкий.

Досі син не хоче самостійно ходити - невропатолог та ортопед відхилень не знайшли. Ходити лише за ручку, та й то не дуже охоче. На прогулянці часто капризує, з іншими дітьми не дуже любить гратися – більше до мене, часто проситися на руки. Робили аналізи, виявили дисбактеріоз (кишкова паличка та зменшена кількість біфідобактерій). По УЗД черевної порожнини збільшений жовчний міхур, гемоглобін 100, у калі постійно неперетравлені залишки їжі, виявлено крохмаль та йодофільна флора. У печінкових пробах лужна фосфатаза 890. Гліадин, антитіла IgA – 16.35, антитіла IgG – 28.95. Тканинна трансглутаміназа, антитіла IgG - 0.04.

Чи є приводи для хвилювання?

Відповідає невролог педіатр центру Інсайт Медікал:

Доброго дня.

Всі діти різні. Є дітки вгодовані, але часто застуджуються. Бувають худенькі, але міцненькі. Що стосується ваги, то не завжди діти рівномірно набирають вагу і ростуть. Частіше гуляйте, не давайте дрібні перекуси, кожні 2,5-3 години годуєте, нехай їсть те, що любить. Що стосується гри з дітьми, так буває з чутливими, вразливими дітьми: їх інші діти лякають і стомлюють, але з часом він почне проявляти інтерес. Неперетравлена їжа можливо через невеликий ферментативної дисфункції травної, адже травна система ще тільки формується. Було б добре проконсультуватися у гастроентеролога, гомеопата (центр Попова – доктор Васюта або Колпакова).
Створено: 09 листопада 2015

Запитує Ольга:

Втратила свідомість у минулому місяці, з тих пір час від часу бувають деякого роду "напади" з коливаннями тиску – то вгору, то вниз, руки мерзнути-зеленіють, потім різко серце починає сильно битися. Як зрозуміти, що це? Якщо це вегетосудинна дистонія, що робити? Спасибі! Можливо, прийду на прийом до вашого лікаря по нервовій системі.

Відповідає невролог медичного центру Інсайт Медікал:

Доброго дня.

Для адекватної оцінки інформації потрібно розуміти, скільки вам років, які супутні захворювання (щитовидна залоза, серце), потрібні деякі обстеження, ЕКГ, та ін. Тому що діагнози "судинна дистонія", "пароксизмальні кризи" або "панічні атаки" не небезпечні для здоров'я і лікуються, важливо не пропустити серйозну патологію.
Створено: 25 жовтня 2015

Запитує Наталія:

Добрий день. У мене більше двох місяців тримається температура: зранку – 37,2 – 37,4, увечері – 37,5 – 37,6. Не можу зрозуміти причину. Відчуваю себе весь годину втомленою.

Відповідає невролог медичного центру Інсайт Медікал:

Доброго дня.

Найбільш часто тривала підвищена температура може бути викликана проблемами з горлом (хронічний фарингіт), з носом (гайморит), запаленням нирок (хронічний пієлонефрит), пневмонією, туберкульозом легень, запаленнями гінекологічними, та ін. Зробіть УЗД органів черевної порожнини та нирок, гінекологічне обстеження, огляд ЛОР, УЗД щитовидної залози, загальний аналіз крові, сечі. Після виключення патології зверніться за консультацією до невролога.
Створено: 16 жовтня 2015

Запитує Вадим:

Добрий день! У мене проблема з судинами (тиском). Хочу провести діагностику і лікування. Мені потрібно звертатися до невропатолога? Підійде "пакетна" послуга від вашого центру?

Відповідає невролог медичного центру Інсайт Медікал:

Доброго дня.

Проаналізувати ситуацію, чому головні болі, тиск і зробити УЗД судин безумовно можна. У нас дійсно є такий пакет, щоб зробити все в один день.
Створено: 04 жовтня 2015

Запитує Євген:

Доброго дня. Раніше перехворів запаленням сечового міхура, альо після лікування симптоми залишилися. Може мені в цьому допомогти голковколювання?

Відповідає невролог медичного центру Інсайт Медікал:

Добрий день.

Бажано поєднати гомеопатію і акупунктуру. Ви можете отримати консультацію лікаря-гомеопата і пройти сеанс акупунктури у нас в клініці.
Створено: 07 жовтня 2015

Запитує Людмила:

Добрий день! Стать – жіноча, вік 35 років. Намацала у себе під пахвою маленьку тверду гулю розміром з горошину. При натисканні болить. Що це може бути? І наскільки серйозно?

Відповідає мамолог, гінеколог-ендокринолог медичного центру Інсайт Медікал:

Доброго дня.

Може бути багато чого. І гідраденіт, запалення потової залози. Може бути запалення лімфовузла, може бути фурункул і т. д. Краще проконсультуватися у хірурга.
Створено: 30 вересня 2015

Запитує Євген:

Добрий день! Дитина в 3 рочки повторює перші склади слів. В садочку кажуть, що це заїкання. Чи можливо отримати консультацію у вашому центрі? Скільки коштує консультація?

Відповідає адміністратор медичного центру Інсайт Медікал:

Доброго дня.

У нашому медичному центрі консультує висококваліфікований спеціаліст, логопед Балій Наталія Іванівна. Для уточнення вартості зайдіть на сайт Інсайт Медікал.
Створено: 29 вересня 2015

Запитує Вікторія:

Добрий день! Моєму батькові 52 роки. Півроку тому він переніс ішемічний мікроінсульт. Як сказали лікарі, на тлі цукрового діабету. За півроку він схуд на 48 кг, і дотримується суворої дієти. Але за цей час у нього дуже впав зір і найбільша проблема – болить шкіра, відчуття печіння. Шкіра болить так, що він не може цілодобово спати і дихати навіть боляче. Лікарі розводять руками, прописують таблетки. Він п'є щодня 3 таблетки Метидана + 6 таблеток Кетанов, депресанти, снодійне, але НІЧОГО НЕ ДОПОМАГАЄ! Жити так просто неможливо, людина гасне на очах. Підкажіть будь ласка, що робити в даній ситуації? Зверталися вже до різних невропатологів і ендокринологів, але ніхто не може толком допомогти. Всі кажуть, терпіть, чекайте, це наслідки цукрового діабету...

Відповідає невропатолог медичного центру Інсайт Медікал:

Доброго дня.

У вашій ситуації потрібно розібратися: чому така втрата ваги, які рівні глюкози крові, який стаж діабету, чи справді така жорстока полінейропатія, які супутні захворювання, які препарати приймає. Можливо, слід застосувати нетрадиційні методи терапії. У будь-якому випадку полегшити стан можна спробувати.
Створено: 26 вересня 2015

Запитує Наталія:

Добрий вечір. Мені потрібна довідка на ЕКО від гастроентеролога. У мене хвороба Крона. При наявності яких аналізів я можу її отримати? Хвороба виявлена в минулому році, ремісія. Я можу отримати довідку?

Відповідає гастроентеролог медичного центру Інсайт Медікал:

Доброго дня.

На консультацію до гастроентеролога вам потрібні: загальний аналіз крові, печінкові проби, кал на кальпротектін, кал на приховану кров та копрограма.
rss