Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

"За тисячу доларів він обіцяв...": 73-річний українець постане перед судом за аферу з "євробляхами"

Опубликовано: 28.10.2018

видео

На Полтавщині СБУ затримала на хабарі прокурора

73-річний харків’янин підозрюється у шахрайстві та підробці документів консульських відділів Україні та Республіки Польща.



Пенсіонер ставив підроблені штампи консульських відділів у закордонні паспорти громадян України, аби ті, як "нерезиденти країни", ввозили автівки іноземної реєстрації, минаючи митний збір, повідомляє прес-служба Харківської місцевої прокуратури.

Популярне:  “Це необхідно, щоб продовжити співпрацю з МВФ”: З серпня підвищать тарифи на газ


Чиновника-хабарника затримали на Тернопільщині

"Свої послуги українець пропонував через інтернет-оголошення. За тисячу доларів він обіцяв клієнтам офіційно поставити їх на консульський облік Республіки Польща та внести до закордонних паспортів відповідні відмітки. Ці штампи давали б змогу не тільки ввозити в Україну автомобілі без розмитнення та реєстрації, а й вивозити їх за територію лише раз на рік та безперешкодно повертатися назад", – йдеться у повідомленні.


У Рівному СБУ затримала на хабарі депутата міської ради

У зловмисника під час затримання вилучили паспорт клієнта з "липовими" відмітками у ньому, гроші за послугу та печатки, які насправді не мали жодного відношення до офіційних структур інших держав.

Максимальна санкція статей передбачає позбавлення волі на 8 років.

Коментарі

rss