Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

З 1 жовтня в закон ввійдуть зміни, щодо вироблення закордонного паспорта

Опубликовано: 21.10.2018

Тепер продовжити термін дії закордонного паспорта буде неможливим. Так як Верховна Рада України прийняла закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, спрямованих на лібералізацію Європейським Союзом візового режиму для України».

Також, введенні зміни, до законів, що стосуються порядку в’їзду і виїзду з країни і Закону «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».

У законі чітко вказано, що з 1 жовтня продовжити термін дії закордонних паспортів буде не можливим. Після закінчення дії закордонного паспорта потрібно оформляти новий закордонний паспорт. Закордонні паспорти, термін дії яких продовжений будуть дійсними на термін який продовжили, але отримати нове продовження буде нереально. 

rss