Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як укласти договір з АТП

Опубликовано: 13.01.2019

видео Як укласти договір з АТП

Цивільно-правові договори у звітності: що потрібно знати бухгалтеру. Відео урок від Бухгалтер 911

Юридична компанія «Альт-Брайер» надає високоякісні послуги з оформлення і підписання договору з автогосподарствами на території України (договір з АТП) на стоянку і технічне обслуговування транспортних засобів. Ми надаємо можливість укладення контракту з діючими і великими автопідприємствами країни, що стане запорукою безперебійного забезпечення Вашого підприємства транспортом на законних підставах.


Трудовий договір чи договір ЦПХ – очевидні ризики

Договір з АТП являє собою письмову домовленість між Вашою компанією і національним автотранспортним підприємством. Предметом договору з АТП виступає:

забезпечення місць для стоянки автомобілів; надання медичного контролю над водіями; ремонт і технічне обслуговування транспорту.

Звернувшись в нашу компанію за юридичною допомогою, Ви отримаєте консалтингові послуги з питань, які Вас цікавлять, а також якісне супроводження укладення договору з автопідприємством в Україні.


Що краще: цивільно-правова угода чи трудовий договір?

Для співпраці з «Альт-Брайер» від Вас знадобиться:

укладання договору з «Альт-Брайер»; надання документів на транспортні засоби (техпаспорта, право власності тощо); нотаріальна довіреність на представлення Ваших інтересів в таких органах, як МРЕВ, ДАІ, Держтехнагляд.

Юристи «Альт-Брайер» заощадять Ваш час і фінансові кошти, надавши швидкий і грамотний результат. А гарантом якості наших послуг можуть виступити численні клієнти, які співпрацюють з компанією не один рік, і кожен раз задоволені результатом.

Приклад договору з АТП

Договір з АТП складається за певним шаблоном. Як і в будь-який контракт, туди можуть вноситися зміни і поправки, згідно з індивідуальними бажаннями сторін. Проте, головними пунктами є наступні:

Предмет договору (площа і тех. послуги); Зобов’язання сторін (орендодавця і замовника); Орендна плата (розмір і дата оплати); Відповідальність сторін у випадку порушення норм договору; Назви учасників договору та їх юридичні адреси; Підпис, печатки.

Якщо у Вас немає часу, можливості або не виходить відкрити своє автогосподарство або укласти договір з АТП – Вам всього лише необхідно звернутися до фахівців міжнародної юридичної компанії «Альт-Брайер», і Ваші питання будуть вирішені за максимально стислі терміни.

rss