Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як взяти кредит в європейському банку?

Опубликовано: 11.01.2019

видео Як взяти кредит в європейському банку?

Європейський інвестиційний банк виділить кредит на розвиток української інфраструктури

Процентні ставки на кредити в українських банках дуже завищені, до того ж більшість банківських організацій видають позику на дуже недовгий термін. Одним з простих варіантом вирішення такої проблеми буде звернення до європейського банк, який може видати вам кредит на більш вигідних умовах. Як взяти кредит в європейському банку? У чому переваги і недоліки такого кредитування?



Видача кредиту в європейському банку – плюси, мінуси та відмінності від позики в Україні

В Україні існує безліч кредитних установ, які пропонують кредити, але практично всі мають серйозні недоліки. Основним серед них можна вважати дуже високу кредитну ставку, через яку позичальникові доведеться віддати банку в кілька разів більшу суму, ніж та, яку ви взяли. Крім того, існує ще й проблема термінів повернення коштів – зазвичай він або дуже невеликий, або навпаки – надто великий період, за який ви виплатите ще більшу суму з відсотками.


Європейський інвестиційний банк надав 150 мільйонів євро кредиту

Рішенням проблеми буде послуга видачі кредитів в європейських банках . Вони мають набагато вигідніші умови на будь-які позики. Наприклад, в Україні середній відсоток кредиту на квартиру (іпотеки) досягає 25%. І видається він періодом на 25-28 років. В Європі ж більшість кредитних установ пропонують той же кредит терміном на 15-20 років під 3-5% річних. Навіть країни, у яких є проблеми з економічною ситуацією, наприклад, Греція, пропонують кредити максимум під 10%. Процентні ставки за кредитами в Європі дуже вигідні, але отримати сам кредит може бути складно.


Суми можуть отримати гроші від Європейського банку реконструкції та розвитку

Мінусом кредитування в європейських країнах буде те, що багато банків відмовляються мати справу з українцями. Перевагу отримуватимуть ті, хто має громадянство або власність в іншій європейській державі. Це дасть гарантію банку, що ви просто не повернетеся в Україну і не відмовтеся повертати гроші. Крім того, бажано, щоб у вас був бізнес або філія компанії в країні, в якій вам видадуть кредит.

Для європейського банку буде великим плюсом, якщо ви надасте гарантії того, що повернете кредит. Заставою може бути квартира, бізнес або автомобіль, в залежності від того, яку суму ви хочете взяти.

Як взяти кредит в європейському банку?

Законодавством України не заборонено оформляти позику на території іншої країни, але є певні процедури, яких потрібно дотримуватися, щоб взяти кредит.

Скористатися такою послугою можна двома способами:

поїхати в іншу країну. Перевага в тому, що ви зможете особисто поспілкуватися з кредиторами і представниками банку, самостійно вирішити всі питання. Але перед тим, як їхати, потрібно підібрати відповідний банк. І мова йде не лише про процентну ставку, а й про те, що багато іноземних банків відмовляються працювати з українцями через нестабільну економіку. Тому спочатку знайдіть банк, напишіть керуючому і дізнайтеся загальну інформацію, після чого можна домовиться про зустріч. скористатися дочірніми банками. В цьому випадку виникає інша проблема – по суті, іноземним банкам не можна працювати на території України, тому багато організацій відкривають дочірні компанії, які пропонують ті ж послуги від імені банку. Але вони пропонують кредити з процентною ставкою самого банку, а також додатковими відсотками, тому в сумі ви вийдете на ту ж ставку, що і в Україні.

Кредити з Європи для українців видаються різними країнами. Найбільш популярні серед них – Німеччина, Швейцарія та Фінляндія. Крім того, два банки в Німеччині пропонують окремі програми видачі кредитів для українців. Ви можете звернутися в Drezdner bank і Deutche Bank.

Щоб оформити кредит, вам потрібно буде надати пакет документів. Вам потрібно буде піти в консалтингову фірму і подати всі дані про себе, разом з офіційною заявою про видачу позики. У обов’язковий пакет повинні входити як довідки про працевлаштування, суму заробітної плати, так і додаткові поручительства. Крім того, потрібно пам’ятати, що більшість банків вимагає подавати документи на декількох мовах – англійській, рідною мовою країни, в якій знаходиться банк і на оригінальному.

Також вам потрібно точно знати вимоги банку до того типу кредиту, який ви хочете отримати. Найчастіше, іноземні банки видають кредит на квартиру. Для цього відповідно потрібно подати інформацію про те, що і де ви хочете купувати. Якщо ж ви плануєте отримати бізнес-кредит, то тут багато вимагають бізнес-план, який покаже, що ваша ідея дійсно буде прибутковою, а компанія не збанкрутує через рік.

Отримати кредит в іноземному банку не так складно, як багато хто вважає. Головне – правильно оформити документи і вибрати кращий банк. І в такому випадку ви отримаєте вигідний позику під низькі відсотки.

Як взяти кредит в європейському банку?

Оцените эту запись
rss