Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як правильно вибрати тамаду на весілля

Опубликовано: 21.10.2018

видео Як правильно вибрати тамаду на весілля

Весільний порадник "СЯТО В ХАТУ" (Випуск 2)

Роль тамади на весіллі складно переоцінити. Ця людина не тільки створює атмосферу свята, але від його професійних умінь залежить і настрій всіх присутніх. 80% весіль без тамади проходять нецікаво, а 20% завершуються передчасно, усього через кілька годин після початку.



Таким чином, якщо ви хочете отримати добре організоване, яскраве свято, яке пройде без неприємних сюрпризів і всіляких ускладнень, вам знадобиться вмілий ведучий-тамада.

Тамада, вибраний з гостей

Тамаду можна вибрати серед гостей тільки в одному єдиному випадку, якщо ця людина за родом своєї діяльності є професійним ведучим, і як весільний подарунок погодиться провести ваше весілля. У всіх інших випадках призначати тамадою когось із гостей, які прийшли, категорично не рекомендується, навіть якщо людина ця є веселуном і патякалом і вміє розсмішити будь-яку компанію. Крім веселого характеру, на жаль, потрібен ще й професіоналізм.


Ведучий чи тамада? Весільні поради

Професійний ведучий

Здавалося б, у наші дні вибрати тамаду - немає нічого простішого. Дав оголошення в газеті, пошукав в інтернеті, попитав у знайомих... Але, на практиці виявляється дуже непросто знайти тамаду, який буде ідеально відповідати співвідношенню ціна/якість.


ВЕСІЛЬНА СУКНЯ. Поради стиліста."Пора одружуватись!" Випуск 14.

В умовах кризи збільшується безробіття, багато хто в пошуках роботи, стає ведучими різних заходів. Часто ці люди є абсолютно далекими від артистичної діяльності. Робота тамади здається їм легким способом заробітку. Будьте уважні, у цій галузі багато шарлатанів!

Реально оцінити роботу тамади заздалегідь дуже складно, зробити це можна, на жаль, лише вже на самому святі.

Пошук ведучого на весілля. Як відрізнити досвідченого тамаду від непрофесіонала

Пошук в газетах та інтернеті. Цей спосіб вважається найбільш зручним, але і досить ризикованим. Звичайно ж, тут зібрана маса інформації про провідних весільних святкувань. Ви зможете відвідати сайт тамади, поспілкуватися за допомогою Skype. Іноді в інтернеті можна довідатися базові розцінки, а вже остаточну вартість обговорити при зустрічі. Пошук за рекомендацією знайомих. Варто прислухатися тільки до рекомендацій знайомих і друзів, які співпрацювали з тамадою, а не адміністрації ресторану, весільного агентства, загсу, які матеріально зацікавлені в «просуванні» певного ведучого. Весільне агентство. Часто молодята в пошуках тамади звертаються до професійної компанії, яка і візьме цю проблему на себе. Такий спосіб може виявитися дорожчим на 30-50%.

Зідзвонившись із декількома кандидатами, обов'язково варто організувати особисту зустріч з тамадою.

При зустрічі звертайте увагу на наступні аспекти:

Загальний культурний рівень. Зовнішній вигляд. Правильна мова і чітка дикція. Наявність сценаріїв . Чітке розмежування ціни на певний спектр послуг.

Обов'язково варто переглянути відеозапис за участю обраного тамади. Професійний ведучий обов'язково має своєрідне портфоліо, яке складається з демо-роликів, які він демонструє потенційним замовникам.

У тамади обов'язково повинні бути кілька варіантів сценарію, серед яких ви зможете вибрати найбільш підходящий у вашому випадку.

Професійний тамада:

розробляє сценарій індивідуально, під ваше весілля співпрацює з відеооператорами, фотографами, «живими» музикантами та ін. ніколи не пропонує свої послуги в нав'язливій формі, а навпаки, пропонує порівняти його роботу з іншими

І, наостанок, про головне. Пам'ятайте, перше враження про тамаду – найсильніше і найбільш правильне. Якщо ви вже визначилися з кандидатурою ведучого, уклали контракт, зробили передоплату, просто заспокойтеся і перестаньте хвилюватися, націльтеся на створення гарного настрою перед майбутніми весільними торжествами.

rss