Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як схуднути в нижній частині тіла: заняття і харчування

Опубликовано: 08.10.2018

видео Як схуднути в нижній частині тіла: заняття і харчування

Як позбутися живота в домашніх умовах? \ДЕНЬ 27\ Как убрать живот в домашних условиях?

Підшкірний жир у людей може розподілятися по-різному. У когось він відкладається на верхній частині тіла (на руках, спині та грудях), у когось — на животі, а у деяких — на стегнах і стегнах, що надає фігурі грушоподібну форму. Це, головним чином, залежить від спадковості і статі. У чоловіків жирові відкладення найбільш часто спостерігаються у верхній частині тулуба, у жінок — в нижній.


Найефективніші вправи для живота\День 6\ Самые эффективные упражнения для живота

Давно помічено, що ми найповільніше худнемо в тих місцях, де жир відкладається в першу чергу. Тобто для більшості жінок особливо важко схуднути в стегнах і стегнах. Вчені вважають, що це пов’язано з репродуктивними гормонами. Втім, позбавитися від зайвого жиру в нижній частині тіла таки можна, але для цього знадобиться час, терпіння і наполегливість.


Домашні вправи для бедер /ДЕНЬ 18/ Домашняя тренировка для бедер

М’язи і жир

Іноді ноги виглядають товстими через великі м’язів. Якщо це ваш випадок, вам залишається тільки перестати відноситься до цього як проблемі — ви так складені від природи, і потрібно просто полюбити цю свою особливість. У деяких людей м’язи ніг швидко збільшуються після декількох тренувань помірної інтенсивності, і навіть якщо людина просто багато ходить пішки. Якщо ви припините заняття спортом, м’язи скоро повернуться до свого колишнього розміру, проте відмовлятися від фізичних навантажень буде вкрай нерозумно. Стрункі ноги і погане здоров’я, яке загрожує від браку руху — не найкраще поєднання.

Якщо ви все-таки маєте справу з жиром, вам допоможуть аеробні вправи. Не обов’язково займатися в спортзалі з інструктором — прогулянки швидким кроком на свіжому повітрі також допоможуть вашим ногам стати стрункішою. Також дуже ефективний біг підтюпцем, плавання, їзда на велосипеді, заняття на степпере.

Вправи з вагами

Присідання, випади і інші вправи для ніг особливо ефективні, якщо «підсилювати» їх вагами, наприклад, гантелями. Якщо використовувати не дуже важку вагу, але м’язи тільки швидше знайдуть твердість і бажану форму, а не стануть більше. Як зрозуміти, яку вагу для вас занадто важкий? Якщо ви можете без особливих зусиль підняти його 15-20 разів, значить, це те, що треба. Якщо тільки шість-вісім разів — заняття з такою вагою будуть для вас силовими вправами, які, як відомо, сприяють збільшенню м’язової маси.

Симетрія

Якщо ви не можете схуднути в ногах через особливості будови тіла, можна спробувати зробити фігуру більш пропорційною, тренуючи м’язи плечей, грудей і спини. Так ваше тіло стане більш пропорційним. Щоб робити це правильно, краще проконсультуватися з інструктором з фітнесу, інакше є ризик дістати плечі, гідні бодибилдера, а це прикрашає не всіх жінок.

Харчування теж дуже важливо

В образі життя худнуть тренування повинні поєднуватися з правильним харчуванням. Не потрібно сідати на дуже жорстку дієту, досить стежити за вмістом жирів і простих вуглеводів в тому, що ви їсте, а також їсти частіше і невеликими порціями. Голодування мало кому йде на користь і найчастіше закінчується нападами обжерливості, після яких можна починати худнути заново. Бажано проконсультуватися з дієтологом — він може порадити вам дієту відповідно до особливостей вашого організму.

Антицелюлітні креми

Все, на що здатні антицелюлітні креми — це зробити шкіру більш пружною, та й то тільки на час. Ніяке засіб, що застосовується зовні, не може розщепити жир, який знаходиться у вас під шкірою. Не варто довіряти рекламі з фотографіями «до» і «після» — її автори непогано працюють з графічними редакторами.

Реалістично оцініть своє статура і подумайте, наскільки ви дійсно можете схуднути, не заподіюючи шкоди своєму здоров’ю. Не кожна жінка може виглядати, як модель. Але люди і не повинні бути однаковими, правда? Ніщо не прикрашає людину так, як його здатність від душі любити себе таким, який він є. Так що худніть на здоров’я — настільки, наскільки можете. Але не шкодите своєму здоров’ю і завжди прагнете залишатися собою.

rss