Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як зібрати валізу в тижневу відпустку на Гаваях

Опубликовано: 08.10.2018

Пам`ятайте, що виходячи в путь, намагайтеся не забивати валізи речами. Так буде зручніше і вам і людям, які подорожують з вами, крім того, ви залишите достатньо місця для сувенірів.

Кроки

1

Приготуйте одяг заздалегідь. У денний час температура повітря дорівнює 27-30 градусами за Цельсієм, а ввечері температура становить 20-24 градуси. Найбільш спекотним місяцем є серпень, в той час як найхолоднішим місяцем є січень. Візьміть з обой вільні речі, для прохолодних вечорів підійдуть джинси.

2

Візьміть з собою "аксесуари туриста", а саме: окуляри, фотоапарат, маленький рюкзак, зручне взуття (для різних походів) і шльопанці. Не забудьте карту, так як кращі місця на Гаваях знають не всі, наприклад стежки для походів і деякі пляжі.

3

Прибувши на Гаваї, купіть національні костюми, різний одяг і сувеніри. З магазинів можна зайти в такі, як "ABC Stores", "Wal-Mart" і "Longs Drugs". Майте на увазі, якщо купите поліестер, одяг з квітковим принтом, ви будете виглядати білою вороною.

4

І не забудьте купальник! Якщо збираєтеся попірнати, візьміть з собою окуляри для плавання, щоб розглянути барвистий підводний світ!

5

Зберіть речі, керуючись вказаними нижче списком. Може ви захочете скласти свій список в залежності від ваших бажань і переваг, однак і в даному списку є багато корисних ідей: 5-6 повсякденних футболок і майок. Вони повинні підходити до шортів!

3-4 пари зручних шортів. Збираючи одяг, знайте, що цей список ретельно приготований, враховуючи сумісність одягу. Візьміть звичайні джинсові, білі і чорні шорти, намагайтеся не брати шорти з візерунками. Одна пара джинсів. Вам дійсно знадобиться одна пара джинсів для обіду в кафе або таких заходів, як їзда верхи. 2 повсякденні блузки або футболки. Цей пункт стосується жінок. Якщо ви - чоловік візьміть звичайні футболки або сорочки. Не беріть костюми і краватки. На Гаваях дуже мало місць, де дотримується суворий дрес-код. 2-3 купальника. Даний пункт важливий, особливо якщо ви збираєтеся проводити більше часу поруч з морем. Ідеальна кількість купальників - 3 штуки, але мінімально слід взяти 2 пари. Так, поки один купальник буде сохнути після прання, ви зможете надіти інший. Покладіть один купальник в ручну поклажу, на випадок якщо виникнуть проблеми з багажем. Цей пункт слід врахувати також чоловічої статі. Неприємно надягати холодний і вологий купальник. 2 туніки на купальник. Вони дуже необхідні, якщо ви збираєтеся проходитися по магазинах відразу після того, як викупаєтеся в море. Одна з тунік добре повинна прикривати тіло. Підійде пареро, яке зав`язується навколо талії і пристойно прикриває тіло, створюючи богемний вигляд. 2-3 сарафана / спідниці. Жінки дуже красиво в них виглядають. Довгі сукні та спідниці дуже підходять під тропічний колорит. Будьте уважні вибираючи такі сукні та спідниці. На березі моря можуть дути сильні вітри, вони часто піднімають сукні в результаті господиня одягу може опинитися в незручній ситуації. Сарафан можна надіти на купальник у разі потреби.

1 хороший наряд для напівофіційних виходів. Візьміть з собою один відповідний вам наряд, для особливих вечірніх виходів. Дівчатам підійдуть звичайні сукні, взуття на танкетці, плоскі мокасини, шльопанці. Хлопцям підходять сорочка зі світлими брюками і шльопанці. 1-2 піжами. Виберіть костюмчик з брючек і футболки. Такий одяг підійде для проводження часу в аеропорту. 5 пар шкарпеток на свій розсуд. Можливо ви захочете взяти більше пар, в будь-якому випадку, завжди тримайте запасні пари шкарпеток, так як вони швидко брудняться, а вологі шкарпетки не надіти. 8 пар трусів. Підберіть білизна відповідне вашої верхньому одязі. Наприклад для обтягує одягу підійде безшовна білизна або стринги. 5 бюстгальтерів. Тут потрібен універсальний стиль і нейтральні кольори: чорний, білий, тілесного кольору. І різного типу: спортивний бюстгальтер, без бретелей і т.д. 2 спортивних костюма, якщо ви збираєтеся зайнятися чимось активним. Виберіть дихаючий, швидкосохнучий матеріал. Візьміть також обтягуючі шорти, штани для йоги і т.д. Не забудьте стягують шорти інші необхідні предмети.

Поради

Для дітей візьміть маленькі рюкзачки. Діти люблять допомагати, так дайте їм відчути себе корисними. Рюкзак ідеальний, так як не заважає як наприклад сумка, яка постійно сповзає з дитячого плеча, в результаті вам доводиться тягати ще одну сумку. Наберіть в їх рюкзаки різних ігор, улюблену книгу і т.д. Жінкам слід взяти сарафани. Ви, швидше за все, будете гуляти десь відразу після пляжу і навпаки. Тому дуже потрібні сукні, які можна буде надіти прямо на купальник. Також не завадить безрозмірна обтягує кофта з довгими рукавами, в якій ви зможете пірнати. Одягніть її поверх купальника і підійміть комір, щоб уникнути сонячних опіків. Вона не займає багато місця у валізі і швидко сохне. А якщо у вас є сонячні опіки, вона м`яко прикриє їх до тих пір, поки вони не загояться. Багатьом подобаються автомобілі з відкидним верхом. Однак майте на увазі, що на Гаваях дощ може піти в найнесподіваніший момент, тому не варто орендувати автомобілі з відкидним верхом. Відзначимо, що багато сімей військових купують джипи, які підходять для будь-якої місцевості. Якщо ви подорожуєте з дітьми, візьміть окрему сумку з бутербродами або печивом, а також ігри і т.д. Переліт може бути довгим, протягом якого ви просто звільніть своїх сусідів по літаку від напруги і нервів, зайнявши своїх дітей чим-небудь. Тому додаткова сумка виявиться дуже до речі.

Попередження

Завжди беріть з собою про всяк випадок копії свідоцтв про народження дітей, так як деякі авіалінії можуть їх вимагати. Намагайтеся купувати речі подалі від аеропортів і вокзалів, а також торгових центрів.
rss