Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як спланувати поїздку в Кералу

Опубликовано: 08.10.2018

видео Як спланувати поїздку в Кералу

John Henry Faulk Interview: Education, Career, and the Hollywood Blacklist

У цій статті ви знайдете безліч порад про те, як спланувати свою поїздку до Кералу. Тут написані як загальні рекомендації, так і ідеї ідеального проведення часу, нюанси, що стосуються чайових, особливості місцевого транспорту і комунікацій та багато іншого.


The Great Gildersleeve: Engaged to Two Women / The Helicopter Ride / Leroy Sells Papers

Кроки

1

Скористайтеся послугами туроператора. Коли ви збираєтеся в подорож, ви можете заощадити гроші, забронювавши готель і авіаквитки самостійно, але найкраще це робити, якщо ви добре знаєте місце, в яке їдете, або якщо у вас є знайомі, які там були і можуть дати вам кілька порад. Туроператор, в свою чергу, допоможе підібрати вам найкращий готель (або навіть плавучий будинок!), Забронювати таксі, квитки, таким чином, ви зможете заощадити свій час, нерви і отримати ідеальний відпочинок. Багато туроператорів володіють багаторічним досвідом роботи, тому можуть надати вам кращий готель з відмінним розташуванням, а також надати багато інших послуг. Вони допоможуть спланувати маршрут вашої поїздки, щоб ви змогли відвідати найпопулярніші пам`ятки (звичайно, це залежить від ваших уподобань) і зробити тур більш відповідним вашим вимогам.


The Enormous Radio / Lovers, Villains and Fools / The Little Prince

2

Визначтеся з датою поїздки. Хоча комфортна погода тримається там цілий рік, найкращий час для подорожі в Кералу - період з жовтня по березень. Ці місяці - пік туристичного сезону. Як і в цей час, Кералу туристи відвідують цілий рік. Ви можете заощадити гроші, почекавши сезонних знижок і пропозицій, якщо підете в Кералу в період з квітня по вересень. У червні і липні люди намагаються туди не їздити через мусонів. Але ви можете ризикнути і вирушити в Кералу якраз в цей період, щоб випробувати себе.

3

Що стосується одягу, яку потрібно носити в Кералі - тут немає ніяких строгих правил і обмежень. Але найкраще підійде бавовняна одяг, в ньому найбільш комфортно в жарку і вологу погоду. Не забувайте про те, що там можуть бути вуличні злодюжки, тому стежте за своїми цінностями. Обов`язково візьміть з собою окуляри, капелюх і багато сонцезахисного крему! Якщо ви збираєтеся відвідати гірські райони (наприклад, Муннар), візьміть з собою теплі речі. У Муннар дуже холодно, тому вам доведеться надіти пару кофт і довгі штани!

4

У Кералі у вас не повинні виникнути проблеми з транспортом, тому що він там працює цілодобово. Але ви можете домовитися з турагентом про особистій машині спеціально для вас. Ви оплатите її разом з путівкою. Якщо ж ви плануєте пересуватися самостійно, то ви з легкістю знайдете таксі в будь-якому місці Керали. Або можете замовити таксі прямо з готелю. Крім таксі, по місту можна пересуватися на безпілотному автомобілі! Якщо ви хочете більш дешевий засіб пересування, тоді автобуси, рикші, поїзди і навіть човни - до ваших послуг. Заздалегідь дізнавайтеся ціни на рикші і таксі, щоб уникнути проблем. Іноді можна трохи поторгуватися.

5

При відвідуванні будь-якого нового місця, найкраще найняти гіда, щоб він показав вам пам`ятки. Домовтеся про це заздалегідь зі своїм турагентом. Якщо ви бронювали машину від туроператора, вашим гідом може стати водій, тому що вони, як правило, добре говорять англійською і місцевому мовами. Деякі навіть говорять французькою, іспанською та німецькою. Але не варто повністю покладатися на слова гіда. Будьте пильні. Ви завжди можете запитати інформацію або попросити допомогу з боку.

6

Ви не зобов`язані залишати чайові водієві або гіду. Хоча, якщо послуга, надана вам, залишила прекрасне враження, ви можете віддячити людини, давши йому трохи грошей. У Кералі немає ніяких строгих правил, що стосуються чайових. Хтось кидає їх, хтось ні. У Кералі не так важливі чайові, як ваше ставлення до людей. Якщо ви добре ставитеся до людини і проявляєте пошану - цього більш, ніж достатньо. Як правило, чайові залишають в готелях (покоївкам, офіціантам). 20-50 рупій буде достатньо.

Поради

Не забудьте взяти з собою готівку на додаткові витрати. Вам знадобляться гроші на переїзди, кафе, розваги, сувеніри, вхідні квитки і будь-які надзвичайні ситуації, які можуть статися (в маленьких магазинчиках рідко приймають картки до оплати). Все вищеперелічене зазвичай не входить у вартість путівки. З тих пір, як Керала прославилася своєю аюрведической омолаживающей терапією, по всьому штату стали з`являтися аюрведические центри. Перш ніж вирушити на подібну процедуру, дізнайтеся, чи все у них в порядку з ліцензіями. Вам варто проконсультуватися з фахівцем у цій галузі, перш, ніж записатися на будь-який вид аюрведического лікування. Невелике знання малаялам (який є головною мовою Керали) завжди допоможе вам у спілкуванні з людьми, які погано розуміють англійську. Візьміть з собою розмовник, він може стати в нагоді!
rss