Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як вмовити батьків переїхати

Опубликовано: 08.10.2018

видео Як вмовити батьків переїхати

Райское место (60 серия)

Вам не подобається будинок, в якому ви живете, чи, може, вам не подобається ваш район, або може, ви хочете жити ближче до школи або одного, або, може, у вас немає друзів, і у вашій школі вас все ображають? Яка б не була причина, але якщо ви хочете переїхати, то вам в першу чергу потрібно умовити своїх батьків зробити це.



Кроки

1

Всіляко показуйте своїм батькам, що вам не подобається будинок, в якому ви живете: «Моя кімната така маленька, що і розвернутися ніде». Або «Мені б хотілося, щоб у нас був кращий дім».


Райское место (29 серия)

«Якби ми жили ближче до моєї школи, то нам би не доводилося прокидатися так рано». «Мені тут так нудно жити!» Або «Мені не подобаються наші сусіди». Або «Я не можу спілкуватися зі своїми друзями, тому живу дуже далеко від них ». Або «Тут так холодно / жарко» (залежно від того, де ви живете, і куди хочете переїхати). Можете все написати на папері. Розділіть аркуш на дві половини: з одного напиши плюси переїзду, з іншого - мінуси. Мінусів, звичайно ж повинно вийти менше, ніж плюсів. Цим ви покажете батькам, що ваше прохання не виникла на рівному місці, що це насправді важливо для вас.


Не зарекайся (65 серия)

2

Вийдіть в інтернет і підшукайте найбільш підходящий для вас район або навіть будинок, про що і розкажіть своїм батькам: «Тату, як тобі цей будинок? Правда, він красивий? »

«Мені здається, було б добре, якби в будинку був підвал - ми б там могли зберігати речі». «Якби ми жили десь тут, то в школу я б міг ходити пішки».

3

Зробіть закладку сайту продажу нерухомості. Підстройте, щоб батьки побачили фото вподобаного вам удома. «Синку, що це за сторінка?»

«Це будинок.» «Що це за будинок?» «Це дуже гарний будинок в гарному місці, і я просто на нього дивився.»

4

Коли ваші батьки наступного разу будуть висловлювати невдоволення з приводу вашого будинку, скажіть, що вам потрібно переїхати (скажіть це так, як ніби ви жартуєте). Тоді вони у вас запитають «Ти насправді цього хочеш?», Ви подивіться їм в очі і скажіть «Так». Коли вони дізнаються, що ви хочете переїхати, починайте їх квапити, інакше вони передумають або просто про це забудуть.

5

Коли будете проходити з батьками повз будинок, який продається, упросив їх хоча б на хвилинку зайти всередину і подивитися, що за будинок.

6

Покличте до себе в кімнату своїх батьків, щоб показати їм гарний будинок в інтернеті або журналі.

7

Тепер саме час поговорити з батьками. Залиште їм на столі записку з приблизно таким змістом «Зустрінемось у вітальні о 18.00. У мене до вас є серйозна розмова. Якщо у вас не вийде, можемо перенести розмову на інший час ». Можливо, це здасться дурним, зате батьки напевно захочуть поговорити з вами.

8

Напишіть на маленьких листочках плюси і мінуси переїзду.

9

Почніть розмову з того, що ви хочете, щоб вас вислухали дуже уважно і максимально серйозно поставилися до всіх ваших словами. «Я хочу переїхати, і я хочу, щоб ви мене вислухали». Потім перерахуйте всі наявні у вас аргументи. В кінці розмови батьки повинні дати свою відповідь.

Якщо вони скажуть «Ні», то через кілька місяців знову поверніться до цієї розмови, і ні в якому разі не нагадуйте їм про це щодня.

Якщо вони скажуть «Нам потрібно подумати», значить, дозвольте їм це зробити. Через 3 тижні (якщо вони будуть мовчати) знову поверніться до цієї розмови. Якщо вони скажуть «Так», то наші вам вітання!

10

Скажіть батькам, що живучи в цьому районі, ви не можете здійснити мрію всього свого життя.

11

Скажіть батькам, що вам не подобається, як до вас ставляться ваші однокласники.

12

Якщо вони скажуть, що їм це не потрібно, переконайте їх у тому, що це потрібно вам. Скажіть, наприклад, що вам потрібна окрема кімнати (якщо у вас немає такої), або «Ми живемо в цьому будинку __ років, але потрібно щось міняти, так як мені потрібно розвиток, потрібні нові обличчя».

13

Скажіть батькам, що переїзд піде на користь всій родині, а не тільки вам.

14

Наведіть кілька доводів, чому новий район / будинок краще, ніж ваш старий.

Поради

Тисніть на слабкі сторони батьків. Наприклад «Папа до роботи зможе добиратися на 1:00 швидше». Знайдіть собі соратників - брата, сестру, а краще - кого-небудь з дорослих (дорослий прислухається швидше до іншого дорослому, ніж до дитини), які допоможуть вам вмовити батьків. Переконайтеся в тому, що ви досить дізналися про місце, куди ви хочете переїхати. Пообіцяйте всіляко допомагати при переїзді. Візьміть до уваги те, через що вашій родині доведеться пройти при переїзді. Скажіть, що будинок, в який ви хочете переїхати, коштує дешевше, ніж будинок, в якому ви живете, тому після продажу вашого будинку у вас залишаться гроші. Чи не скигліть. Скажіть батькам, що те місце, в якому ви зараз живете, викликає у вас депресію.

Попередження

Чи не скигліть. Те, яке ваші батьки приймуть рішення, не залежить від того, наскільки сильно ви на них тисніть. Насамперед умовте свої братів і сестер в необхідності переїзду. Ви ж не хочете, щоб вони страждали через вас в новому будинку / школі? Пожалійте і батьків, можливо, їм буде важко добиратися до своєї роботи, або взагалі їм доведеться звільнитися з роботи, яка їм подобається.
rss