Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як оформити іноземця з видом на проживання

Опубликовано: 29.09.2018

видео Як оформити іноземця з видом на проживання

Посвідка на тимчасове проживання на території України/Вид на жительство на территории Украины (ч. 1)

1



Щоб мати право використовувати працю іноземців та оформляти їх відповідно до норм трудового законодавства, роботодавець повинен одержати дозвіл від Федеральної міграційної служби РФ. Наявність такого документа обов'язково, інакше незаконний прийом на роботу нерезидента може спричинити накладення адміністративної відповідальності.


СИЩУК НОВІ ПОСВІДКИ ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ

2

Перед тим як почати процедуру прийому на роботу іноземця з видом на проживання, необхідно отримати від нього дозвіл на здійснення трудової діяльності на території РФ. Цей документ нерезидент повинен запросити в територіальному відділенні ФМС Росії. Дозвіл на роботу видається іноземцю у вигляді пластикової картки, її йому слід подати роботодавцю. Необхідно враховувати, що нерезидент, який отримав дозвіл, має право трудитися в межах того регіону, де видано цей документ.

3

Прийом на роботу іноземця починається з написання ним заяви. Документ адресується першій особі компанії і містить дату, підпис нерезидента, його персональні дані, а також назва посади, відділу, в який його слід оформити. Заява візується директором.

4

При укладанні з іноземним працівником трудового договору слід враховувати, що заробітну плату нерезиденту необхідно переводити на «зарплатну» карту. У контракті з співробітником потрібно вказати реквізити банківської картки і прописати в умовах договору можливість безготівкового розрахунку.

5

Складіть наказ за формою Т-1 і впишіть необхідні реквізити. Повідомите ФМС за місцем знаходження фірми про те, що іноземець прийнятий на роботу, з ним укладено контракт. Протягом 10 днів складіть повідомлення в податкову інспекцію. Слід враховувати, що доходи нерезидента повинні обкладатися податком у розмірі 30%, що прописано у відповідній постанові.

6

Внесіть запис про прийом на роботу в трудову книжку іноземця (Якщо він раніше працював на території Росії) або заведіть нову, заповніть її відповідно до правил її ведення. Заведіть на працівника особисту картку і внесіть необхідні відомості, отримавши представлені нерезидентом документи (копію посвідки на проживання, паспорт, пенсійне свідоцтво (за наявності), військовий квиток (для військовозобов'язаних), документ про освіту (за потребою)).

rss