Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як відкрити агентство нянь

Опубликовано: 29.09.2018

видео Як відкрити агентство нянь

Заробітчани їдуть на батьківщину. Скільки заробила баба Наташа в Італії за 2 місяці

1


Кадровое агентство по подбору домашнего персонала

Проаналізуйте споживчий попит на послуги нянь у вашому населеному пункті. Для отримання точних даних вам також знадобиться статистика народжуваності за останні 5-7 років. Пам'ятайте, що недостатня кількість дитячих садків в регіоні є позитивним фактором, селищем рентабельність проекту. Також на руку буде відсутність або недостатня кількість конкурентів. Аналіз учасників ринку слід проводити детально: передбачуваний оборот підприємства, кількість замовлень на місяць, штат працівників, популярність в регіональному масштабі та ін.


У НАЗК обрали нового очільника

2

Приступите до підготовки бізнес-плану. Як відзначають учасники ринку, великих стартових вкладень агентство з підбору нянь не вимагає. В залежності від регіону вони можуть становити від 250-500 тис. Рублів. У цю суму входить: оренда приміщення на 3 місяці, фонд оплати праці штатним співробітникам (директор, координатор, секретар), витрати на рекламу та інші витрати. Термін окупності агентства, як правило, становить не більше 2-х років.

3

Розробіть договірну політику майбутнього підприємства. Досвід учасників ринку показує, що оптимальним варіантом є підписання договору на надання послуг. Деякі няні реєструють ІП, однак ця практика характерна для великих міст. Трудові відносини між двома підприємствами переважні в тих випадках, коли між агентство м і співробітниками налагоджені довірчі відносини.

4

Підготуйте пакет реєстраційних документів для подачі в Управління податкової служби, і подайте їх у відділення відомства за місцем проживання. Агентство з надання послуг няні не вимагає ліцензування, але досвід учасників ринку показує, що не всім підприємствам вдається підтримувати рентабельність проекту тільки на цих послугах. Завчасно внесіть до переліку видів діяльності надання послуг репетиторів, доглядальниць і т.д. Після отримання свідоцтва ви можете зняти офіс, набрати персонал, почати рекламну компанію і приступити до роботи.

rss