Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як визначити тип файлової системи

Опубликовано: 29.09.2018

видео Як визначити тип файлової системи

Как изменить файловую систему флешки без потери данных. Из FAT32 в NTFS

1

Файлова система визначає спосіб організації та зберігання даних на різних носіях інформації, в тому числі і на жорстких дисках. Існує велика кількість різних файлових систем, найбільш поширеними є: FAT16, FAT32, NTFS для операційних систем сімейства Windows- ext2 і ext3 для Unix-систем і, зокрема, для операційної системи Linux.



2

Дізнатися тип файлової системи можна різними способами. Найпростіший: відкрийте «Мій комп'ютер», виберіть цікавить вас диск, клікніть правою кнопкою мишки і виберіть у меню «Властивості». У вікні, зверху буде вказано тип диска і використовувана файлова система. Наприклад, для Windows XP і Windows 7 буде вказано тип файлової системи NTFS.


Вправа 5. Адресація в Інтернеті

3

У тому випадку, якщо перед вами непрацездатний комп'ютер, який відмовляється завантажуватися, ви можете подивитися інформацію про його дисках за допомогою програми Acronis Dick Director. Вона запускається безпосередньо з компакт-диска, для вибору завантаження з диска натисніть після старту F12, перед вами з'явиться вікно вибору пристрою завантаження. На деяких комп'ютерах виклик вікна завантаження може здійснюватися іншими клавішами.


Рено сценик 3. Рено Меган 3. Скрытые функции и возможности. Часть 1.

4

Виберіть завантаження з CD і натисніть Enter. У меню, диска виберіть Acronis Dick Director. Після завантаження відкриється вікно програми, в якому ви побачите всі диски комп'ютера і їх розділи з зазначенням використовуваних файлових систем. Програма Acronis Dick Director є дуже зручною утилітою, що дозволяє розбивати диски потрібним чином і форматувати їх в необхідній файловій системі. Вона ж дозволяє з високим ступенем вірогідності відновити розділи дисків після їх випадкової втрати - ви зможете відновити диски з усіма папками і файлами.

5

Існує версія програми Acronis Dick Director, що запускається під Windows, в ній теж можна переглянути всю інформацію по файлових систем. Але проводити з дисками будь-які операції в цій версії не рекомендується - після перезавантаження системи досить великий ризик того, що комп'ютер взагалі відмовиться завантажуватися. При необхідності розбиття диска користуйтеся версією з компакт-диска, вона дуже надійна.

rss