Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як мити кросівки

Опубликовано: 29.09.2018

видео Як мити кросівки

( Как почистить белые кеды простым способом ) Як відчистити білі кеди ✔

1

Расшнуруйте взуття і вийміть з неї всі вставки. Брудні шнурки можна випрати в машинці в звичайному режимі і дати їм висохнути на повітрі.



2

Розчиніть миючий засіб в теплій воді. Можна скористатися рідким пральним порошком, а також спеціальними миючими мильними засобами для взуття.

3

Занурте кросівки в таз з водою і потріть їх всередині і зовні м'якою щіткою. Сполосніть взуття від мила під струменем і скористайтеся паперовим рушником, щоб промокнути вологу. Можна закинути кросівки і в пральну машинку, але рідкісний виробник поставить на етикетці своєї продукції значок, що допускає такий спосіб прання. Мило і гаряча вода запросто зіпсують шкіряну або замшеве спортивне взуття (їх слід піддавати тільки сухому чищенню).


SuperГОСПОДАРКА - Як почистити білі кеди

4

Після прання наповніть кросівки великою кількістю зім'ятих паперових рушників. Це дозволить зберегти форму взуття в процесі сушіння. Залиште кросівки сохнути на повітрі в добре провітрюваному приміщенні. Кілька разів замінюйте паперові рушники, так як вони швидко насичуються водою. Не користуйтеся барабанної сушінням - це може привести до пошкодження гумових підошов і накладок.

5

Після повного висихання зашнуруйте кросівки і вставте устілки. Якщо є які-небудь потертості, скористайтеся спеціальними барвниками і просоченнями для взуття.

6

Насипте пару чайних ложок соди всередину взуття - вона вбере всі неприємні запахи, які, можливо, залишилися в кросівках. Після розтирання внутрішньої поверхні содою не забудьте її видалити за допомогою щітки. Устілки, вийняті з взуття перед пранням, слід обробляти окремо. Іноді достатньо залишити їх провітрюватися на повітрі на кілька годин. Якщо вони як і раніше неприємно пахнуть, їх теж варто обробити харчовою содою. Робіть це регулярно, навіть якщо ви не збираєтеся прати кросівки повністю.

rss