Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Як бути чарівною дівчиною

Опубликовано: 29.09.2018

видео Як бути чарівною дівчиною

Apothecary Skin Desserts - Щастя бути дівчиною
Краса і Здоров'я Любов і відносини

Чарівність має бути невід'ємним якістю кожної жінки і так сумно, коли багато хто з представниць прекрасної статі їм не володіють. Вміння бути чарівною необхідно, якщо жінка хоче користуватися успіхом у чоловіків. Але не тільки в особистих відносинах стане в нагоді таке чудове якість, в житті таким жінкам набагато легше отримати допомогу, знайти нових друзів і, зрештою, не складе ніяких труднощів зберегти сім'ю і прожити щасливе життя. Не варто засмучуватися, якщо ви не можете сказати, що Ви чарівні, при великому бажанні такий можна стати. У цій статті ми поговоримо про те, як бути чарівною дівчиною .



Як бути чарівною

Дуже складно стати чарівною, якщо не вірити в себе, не любити, не цінувати і не поважати. У тому разі, коли така нелюбов до себе триває вже довгі роки, зробити це все важче. Але не варто опускати руки, навіть у найскладнішій ситуації можна знайти у собі сили, щоб змінити своє життя на краще. Тому з цієї ж хвилини перестаньте критикувати себе і з захватом шукати недоліки. Самокопання іноді може принести користь, якщо Ви оступилися, заподіяли комусь біль, залишилися байдужі, коли була потрібна допомога близькій людині. Воно допоможе зрозуміти, що послужило причиною подібної черствості, а ось після того, як дали собі слово, що подібне більше не повториться ніколи, не потрібно продовжувати мучити себе. Якщо ж милосердя, співчуття є невід'ємними рисами характеру, то тим більше настав час полюбити себе. Дівчата, що володіють такими якостями, просто зобов'язані любити себе і поважати. Адже саме за такі прекрасні якості людини люблять і цінують оточуючі.


Міс Чарівна Першокурсниця 2018. ХНУВС

Коли наступного разу Вам зроблять комплімент, прийміть його з вдячністю, не намагаючись пояснити, чому так гарні сьогодні або настільки чудово надійшли. Знайдіть час протягом дня похвалити себе і захопитися тим, яка Ви чудова. Не шукайте сотню відмовок, щоб цього не робити. Запам'ятайте, кожне сказане слово і навіть думки матеріальні. Тому замість того, щоб витрачати час і дорогоцінну енергію на критику в свою адресу, знайдіть, за що можна похвалити. Таких причин є досить багато: допомогли літній людині перейти дорогу, зробили внесок у благодійний фонд бездомних тварин, підписали петицію на захист прав, поступилися місцем у транспорті чи взяли додому з вулиці нещасне і занедбане істота, собаку або кішку. Кожен добрий вчинок, зроблений Вами, заслуговує того, щоб Ви могли вірити в себе і поважати. Чим частіше Ви будете робити добрі вчинки, хвалити себе і підбадьорювати, тим швидше станете впевненою в собі.


Моя дівчина – монстр офіційний трейлер (український)

Останнім часом в моду входять жінки з нестандартною зовнішністю. Якщо раніше цінувалися тільки справжні красуні, то сьогодні цікавіше ті представниці прекрасної статі, хто може підкреслити свої достоїнства і виділитися серед інших. Креативність і стиль завжди залишаються в моді, як би вона не змінювалася. Так що не варто нарікати, що не так обдарувала природа, як інших, завжди є за що зробити собі комплімент. Зачарувати чоловіків може лише та жінка, яка впевнена в собі і своїй красі. Навіть сама ідеальна красуня ніколи не зможе звернути на себе увагу, якщо вона не знає собі ціну і постійно намагається залишитися в тіні. Знайдіть те, що виділяє Вас з усіх, прикрашає і захоплює інших, стиль, який підкреслить те прекрасне, що є в зовнішності. Побудуйте образ навколо власної родзинки, адже в будь зовнішності є достоїнства і недоліки. Зрештою, поняття краси і у кожного на цей рахунок власні уподобання. Але будь-якому чоловікові подобаються тільки ті жінки, які вміло поєднують внутрішню силу і жіночу слабкість.

Позбавтеся від негативних думок і постійного бажання порівнювати себе з іншими. Будь-яка критика, спрямована на іншу людину, відображає власну невпевненість у собі. Так що краще зайвий раз подумайте, перш ніж у товаристві знайомих або друзів обговорювати тих, хто проходить повз, або писати уїдливі коментарі в інтернеті. Краще витратьте час на боротьбу з заздрістю і недоліками, яким надаєте дуже велике значення. Повірте, бажання сказати неприємні слова про інше можуть виникати або з причини того, що він Вас образив, або тому, що хочете на хвилину забути про власних комплексах. Крім того заздрість до тих, хто, як здається, більш успішний або красивий, просто забирає душевні сили і час, щоб домогтися того, чого хочеться. Ви витрачаєте життя на спостереження за іншими, а не на те, щоб змінити свою. Можна іноді почитати біографії знаменитих людей або дізнатися про їх успіх, але тільки для того, щоб використовувати отримані знання для досягнення своїх сосбвтенных цілей.

Топ-11 порад як бути найчарівнішою

Станьте оптимісткою . Вірте, що все буде добре. Випромінюйте енергію та позитив. Якщо втомилися, залишіться на самоті. Не потрібно постійно підтримувати гарний настрій. Це тільки виснажує запаси енергії і руйнує здоров'я. Дотримуйтеся «золотої середини» у всьому. Залишайтеся природною . Нехай всі емоції йдуть від серця, приховуйте, що сумно і важко. Кому Ви дороги, завжди відчує, що Вам потрібна підтримка. Вчіться бути сильною . Переносите всі життєві негаразди з високо піднятою головою. Щоб не відбувалося, ніщо не здатне зламати людину, якщо він сам не готовий до цього. Боріться за мрії, не зраджуйте їх. Немає нічого жахливішого, ніж усвідомленішим того, що час згаяно, і нічого не можна повернути й виправити. Несіть в світ доброту . Кожне Ваше прекрасне слово, вчинок, посмішка роблять навколишній світ кращим. Жінка, яка вміє слухати, ніколи не залишиться одна . Вчіться чути, що говорять інші, не перебивайте, не поспішайте висловитися, робіть це лише після того, як людина скаже все, що хотів. Не бійтеся вставати на бік слабких . Залишайтеся справедливою і вмійте прощати. Прощаючи, Ви відпускаєте біль і образу, які можуть зруйнувати душу. Бережіть себе від негативу, позбавляйтеся від нього, не збирайте в душі претензії і гіркота. Краще відразу ж висловіть людині, ніж він Вас образив. Це допоможе менш болісно вирішити виникле протиріччя і прийти до компромісу, який влаштує всіх. Поважайте думку інших , не намагайтеся переробити чоловіка під себе. Кожна людина унікальна, і саме тому він цікавий світу та інших людей. Ніколи не дозволяйте зламати себе. Вмійте відстояти свою думку, але думайте, перш ніж висловитися. Будь-які Ваші слова мають бути підкріплені аргументами. Для того, щоб стати чарівною не завадить записатися на курси самооборони. Як би це не звучало дивно, але жінці бажано вміти захищати себе у цьому непростому світі. Багато чоловіки поважають силу, тому краще, якщо вони будуть пам'ятати, що Ви ніколи не дозволите їм себе образити або образити словом і тим більше справою. Не варто уподібнюватися мужоподібним дівчатам, але знання деяких силових прийомів дозволить Вам захистити себе від насильства в сім'ї і на вулиці. Якщо згадати про такий відомому прислів'ї, як «де тонко, там і рветься», то краще знати, як зупинити насильство і ніколи ним не скористатися, ніж опинитися в такій важкій ситуації, коли не можете захистити себе. Не дозволяйте навіть гаряче улюбленому чоловікові принижувати себе або сумніватися в Ваших чудових якостях або зовнішності. Пам'ятайте, якщо людина постійно вказує на недоліки, пора задуматися, чи потрібен поруч чоловік, який з-за власних комплексів не зумів оцінити, наскільки шикарна жінка перебувати поруч з ним.
Щоб не сталося, завжди усміхнені . Саме посмішка прикрашає жінку. Тільки милу, випромінює тепло і висвітлює всі навколо своєї посмішкою дівчину можна назвати чарівною. І не намагайтеся догодити всім і відразу . Неможливо подобатися всім. Тому насолоджуйтесь собою, тим, що Ви чарівні, жіночні і неповторні.

Будь якість закладено в глибині душі людини і тільки від нас самих і нашого бажання залежить, чи зможе воно прикрасити і стати невід'ємною рисою особистості або так і зникне. Зрозумійте, навіщо Вам потрібно бути чарівною, чи важливо це. Тільки усвідомивши, навіщо стає ще краще, і дивувати тих, хто оточує Вас, Ви зможете стати жінкою, яка здатна зачарувати будь-якого представника сильної половини людства.

Автор: Юлія Устабаши

Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на женский сайт www.inmoment.com.ua обов'язкова.

Повернутися на початок розділу Любов і секс

Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

rss