Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Візит Віктора Януковича до Москви не приніс нової ціни на газ

Опубликовано: 23.10.2018

Президент України Віктор Янукович заявляє, що переговори з Росією про ціну на газ для України тривають.

Про це він сказав під час спільної заяви для преси за підсумками переговорів з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним у державній резиденції в Ново-Огарьово, повідомляє УНІАН.

"У зв'язку з цим хочу наголосити, що переговори з актуального для України так званого газового питання тривають, і ми розраховуємо вийти на економічно обґрунтовану і справедливу формулу встановлення ціни на газ для нашої країни", — сказав Янукович.


Путін vs. Янукович: кожний про своє

Згідно з контрактом між НАК "Нафтогаз України" і "Газпромом" від 19 січня 2009 року, ціна газу для України (з урахуванням знижки в 100 доларів за 1 тис. кубометрів за Харківською угодою 2010 року) становила в I кварталі 2012 року близько 416 доларів за тисячу кубометрів, у II кварталі — 425 доларів, у III — 426 доларів, у IV очікується 432 долари. 

rss