Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Візи по-новому: система видачі віз 2017

Опубликовано: 21.10.2018

видео Візи по-новому: система видачі віз 2017

Послуги пунктів прийому візових анкет можна оплатити без черги

Зміни, що запроваджені в Одесі, Харкові, Луцьку, Дніпрі, Рівному, Тернополі мають покращити систему видачі віз. Оскільки система була протестована в Київській обл. і люди залишились задоволеними, її вирішили запровадити по всій Україні, проте на разі нові правила реєстрації візи дійсні тільки у вище згаданих округах.



Головна відмінність видачі віз по-новому – це те, що відтепер працівники кол-центру будуть самі телефонувати заявнику та повідомлятимуть про вільні дату і час на подачу візи. Після здійснення оплати в банку, за декілька днів до Вас зателефонує оператор кол-центру і повідомить про вільну дату і час на подачу документів. Це зручно, адже Ви не тратимете час на те, щоб додзвонитись до оператора чи зареєструватись в он-лайн режимі на сайті.


Чи можна подорожувати Європою з польською шенгенською бізнес візою?

Важливо знати і те, що система налаштована так, що працівник кол-центру ніяк не може вплинути на дату подачі документів, адже система сама, автоматично визначає вільну дату та час. Якщо ж дата Вам не підходить, за декілька днів оператор знову зателефонує та запропонує дату і час на подачу документів.


Зміни в трудовому законодавстві Польщі | Легальна робота в Польщі | Запрошення на роботу в Польщі

Як отримати візу по-новому?

Найперший крок – це оплата візових послуг у відділенні Кредо чи Ідея банку. На момент оплати, Ви маєте розуміти який вид візи маєте оформляти. Важливо, щоб кожен хто здійснює оплату зазначив дійсний номер телефону (мобільного), за яким оператор матиме змогу з Вами зв’язатись та повідомити про дату подачі документів. Дату визначать вже за декілька днів і повідомлять про це Вас.

Основний перелік документів для оформлення візи на разі не зазнав жодних змін.

У яких випадках можуть відмовити у видачі візи?

Причини відмови видачі віз можуть бути різними, найперша причина – це фальшиві чи неправильно оформлені документи. Зрозуміло, що є і інші причини відмови у оформленні візи, а саме: візова історія, беруться до уваги відмови видані польськими чи консульствами інших країн.

Під час перетину кордону важливо мати з собою оригінали запрошення та документів, що дозволяють виїхати за межі країни.

Причини анулювання візи

До слова, минулого року, було видано рекордну кількість польських віз. З кожним роком спостерігається збільшення кількості бажаючих оформити польську візу. Найчастіше оформляється робоча віза в Польщу, так як багато людей відправляється працювати на територію цієї країни.

Поки що дозволяється оформляти дві різних візи паралельно, тобто якщо відкрита робоча віза до Польщі і вона ще не закінчилась, а Ви хочете подорожувати Європою, тоді можна відкривати, ще одну Шенген візу з метою туризму. 

rss