Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Європейський Ford Mustang 6 покоління 2015 в Україні та Росії вже скоро

Опубликовано: 29.09.2018

Перед стартом продажів європейської версії спорткара Мустанг, компанія Форд надала повну фотогалерею авто для Європи, який буде офіційно продаватися і на території колишнього СРСР, а значить Форд Мустанг в Україні можна також очікувати у офіційних і сертифікованих дилерів. У Європі, в залежності від країни, новий Ford Mustang 6 покоління з'явиться вже з середини літа або початку осені. На ринку України - ближче до 2016-го. Вартість машини також буде дещо відрізняться, виходячи з митних та акцизних зборів.

Основні зовнішні відмінності Форда Мустанга для Європейського ринку від американської моделі - це дещо інші фари і ліхтарі, а також місце під номер на передньому бампері, наявність якого в країнах Північної Америки не є обов'язковим - достатньо заднього номера. З моторів для Європи будуть доступні 2,3-літровий 4-циліндровий EcoBoost (317 к.с., 432 Нм, 0-100 км/год - 5.8 секунди, витрата пального: 8 літрів на 100 км) і 5-літровий V8 (421 к.с., 530 Нм, 0-100 км/год - 4.8 секунди). Обидві версії можна замовити як із автоматом, так і з механічною коробкою.

Цінова політика наступна... У Німеччині базова версія із механікою та двигуном EcoBoost буде коштувати від €35000, тоді як GT-версія з атмосферним V8 - 40 000 Євро. Ціни Ford Mustang 6 у Великобританії - £29000 та 33005 фунтів стерлінгів відповідно. Враховуючи всі збори, для України вартість Ford Mustang буде вище європейських цін. У гривнях купити найпростішу версію купе можна буде від 1,1 млн. Ні версія з 3.7-літровим атмосферним двигуном, ні суперзарядженого GT350 або GT350R поки що в Європу поставлятися не будуть.

Повідомити друга про статтю:

Посилання:

На сайт, ЖЖ::

В Форум, блог::

В закладки:

Додати у обране (щоб знову не шукати)

Решта Ford Mustang MK6 EU Coupe 6 & Cabrio VI фото:

rss