Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Виноградів санаторій Теплиця

Опубликовано: 28.10.2018

видео Виноградів санаторій Теплиця

Санаторій "Теплиця" - відеовізитівка

Санаторії Закарпаття у 3Д

3D тур по санаторій Теплиця

Про санаторій Теплиця

Санаторій Теплиця у Виноградові: якісне оздоровлення для вас!

Карпати відомі не лише своїм унікальним рельєфом та культурою. Тут є чудові рекреаційні можливості, котрі відкриваються для усіх охочих оздоровитися. Якщо вас цікавить такий відомий населений пункт як Виноградів на Закарпатті, санаторій Теплиця  стане відмінним вибором. Основна спеціалізація санаторію – лікування за допомогою цілющих мінеральних вод.



Місце, де чудова погода

Виноградів славиться своєю стабільно гарною погодою. Він з усіх сторін оточений горами, котрі захищають від сильних вітрів та негод. Тож сонце тут є частим гостем. Тепле літо, м’яка осінь та коротка зима – традиційні щорічні супутники цієї місцевості.

Варто відзначити, що саме м’який та приємний клімат є чудовим посилювачем ефекту від оздоровчих процедур. Тож місцезнаходження санаторію «Теплиця» справді сприяє цьому в повній мірі.


Санаторій "Теплиця" - перлина Виноградівського району!

Спеціалізація санаторію Теплиця у Виноградові

Будь-який санаторний заклад має власну спеціалізацію, тому «Теплиця» не є винятком. Сюди приїздять лікуватися люди, котрі мають проблеми із:

органами травлення; опорно-руховим апаратом; серцево-судинною системою; ендокринною, а також периферійною нервовою системою; верхніми дихальними шляхами.

Якщо ви страждаєте на захворювання будь-якої з цих систем організму, спеціалісти санаторію «Теплиця» здатні запропонувати широке розмаїття лікувальних та профілактичних програм. Досвід фахівців є достатнім для того, аби допомагати справді компетентно.

Чудова інфраструктура санаторія

Санаторій Теплиця розміщений на околиці Виноградова. Тут тихо, спокійно, на територїї великий гарний парк . Санаторій добре продуманий не лише з точки зору програм для оздоровлення. Він володіє чудовою інфраструктурою, котра є основним ресурсом для вашого приємного проведення часу. Серед таких інфраструктурних переваг варто відзначити:

Наявність на території мінеральних джерел та термальних вод з температурою у 39 градусів. Місця для проведення регулярних культурно-масових заходів. Перебування тут не буде вам нагадувати нудне й марудне лікування. Воно, скоріш, перетвориться на калейдоскоп цікавих подій, на фоні яких ви зможете поліпшити власне здоров’я. Наявність басейнів та гідробоксів, завдяки яким водні процедури стають комфортними й ефективними. Міні-бібліотека, котра дасть змогу почитати цікаві книги любителям пасивного відпочинку. Спортивні й дитячі майданчики для тих, хто навіть під час оздоровлення обирає рухливий ритм життя. Кафе, сауна та хамам.

Окрім таких загальних переваг, варто торкнутися й тих аспектів, які безпосередньо супроводжуватимуть ваш відпочинок. А саме – особливостей проживання й харчування.

Комфортні номери та розмаїта кухня

Санаторій Теплиця у Виноградові пропонує вашій увазі комфортабельні номери за доволі демократичними цінами. Кімнати оснащені необхідними меблями, технічним інвентарем та сантехнікою. А з їх вікон та балконів відкриваються дивовижні краєвиди, що тішать око естета й любителя природи. Свіже повітря й атмосфера величності Карпатських гір надихають та наповнюють новими силами. Тож це місце – дуже сприятливе для тих, хто хоче оновити думки та відчути справжній релакс.

Що стосується харчування, то тут пропонуються чудові страви – як з дієтичного меню, так і з сегменту традиційної закарпатської кухні. Харчування у санаторії є чотириразовим. Якщо ви його замовлятимете, то на ваш вибір у їдальні пропонуватимуться різні страви. Зазвичай це по 2-3 види перших та других страв, салатів і закусок. Тому навіть стандартне меню тут дає змогу обирати те, що вам припаде до вподоби. В цілому, щоденний раціон передбачає наявність м’ясних, рибних та молочних продуктів, овочів і фруктів, соків. Тож ви можете не сумніватися у тому, що харчуватиметеся справді корисно.

Для тих, хто не має потреби у дієтичному меню та прагнутиме урізноманітнити раціон, свої послуги пропонує кафе на території.

3Д-тур – можливість познайомитися з санаторієм

Якщо вас зацікавив санаторій на Закарпатті, «Теплиця» буде вдалим вибором. Ознайомитись з ним ви можете, скориставшись 3Д-туром, розміщеним на нашому порталі. Така віртуальна мандрівка підтвердить ті інфраструктурні переваги, котрі були названі, й мотивує до чудового відпочинку та оздоровлення.

 КОНТАКТИ

адреса Виноградів, вул. Копанська, 265 а, санаторій Теплиця

телефон  +38 (094) 918 47 01, www.teplyca.com.ua

КАРТА
bs_icon name=”glyphicon glyphicon-map-marker”] КАРТА Google Планета Земля

Посилання на сторінку  Виноградів Санаторій Теплиця  –   https://karpaty3d.com/uk/sanatoriy-teplitsya/   

повернутись на   Виноградів у 3Д

rss