Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Відучуєм малюка від пустушки

Опубликовано: 29.09.2018

Одним з найперших рефлексів новонароджених є саме смоктання це життєво важливий рефлекс , адже підстьобує його бажання крихти регулярно харчуватися. Діти в цьому віці самостійно визначати момент насичення ще не в змозі , тому можуть вимагати задовольняти цей рефлекс незалежно від того , поїли вони вже , чи ні.

З незапам’ятних часів у зв’язку з цим батьки практикують між годуваннями давати малюкам гумові соски, які заспокоюють крихітку і притупляють цей рефлекс. Тим не менш, чим старшою стає дитина, тим більше нагально постає необхідність його отучения від цієї звички , адже починаючи з п’ятимісячного віку вже з’являються перші зубки і формується прикус, який соска може конкретно зіпсувати. Діти , зрозуміло, з улюбленою річчю так просто розлучатися не хочуть, і сьогодні форум молодих мам армавир дає рекомендації про те, як відучити їх від соски без шкоди для нервів.

Починаючи з семимісячного віку використання соски вже необхідно обмежувати , але, дуже поступово. Якщо все робити правильно , малюк може і сам з часом просто про неї забути . Також іноді допомагає покупка нової соски замість звичної ( порвалася, втратили ), і дитинко категорично відмовляється з нею «дружити» .

З великою дитиною можна спробувати домовитися брати соску тільки в ліжко на час засипання і то за умови, що в садку він поводитися буде добре. Якщо ж поведінка днем було не ідеальним , можна покарати відбором соски. Як варіант , можна сказати підрослому зайчику , що він — вже великий , і прийшов час подарувати свою сосочку тому, кому вона дійсно потрібна . Соску можна відправити в подорож на літаку або відправити плисти по річці в кораблику або ж дійсно подарувати іншому крихті в пісочниці молодше віком.

Схожі записи:

rss