Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Відпочинок в Ужгороді – з усією родиною

Опубликовано: 12.01.2019

видео Відпочинок в Ужгороді – з усією родиною

В Ужгороді 15 тисяч випускників отримали атестат зрілості

Плануючи відпочинок в Ужгороді, обов’язково беріть з собою дітей. Адже, тут для них знайдуться цікаві програми з організації дозвілля та відпочинку як в центрах дозвілля так і на природі, де вільний час можна проводити цілий рік.


Паспортний cервіс 31 05 2018

Спортивні клуби та екскурсійні центри пропонують цікаві подорожі околицями міста Ужгород, як пішки та і на велосипеді, де батьки та діти можуть пізнати, як історію та легенди краю, відвідати руїни замків, піднятись на гірські вершини, так і отримати емоційне задоволення від спілкування.


Наречені Закарпаття пройшлися парадом центральними вулицями Ужгорода

Центри, клуби, молодіжні та громадські організації пропонують програми організації дозвілля для родин, які шукають цікаві пригоди, факти, чекають на сюрпризи, та все хочуть спробувати самі. Для них є відповідні квести та цікаві програми тривалістю 2-3-5 годин. Цікаві наукові факти та веселі пригоди у поєднанні з спілкуванням на природі, у місті, де працюють разом як дорослі та діти сприяють всебічному розвитку та дозволяють разом проводити час.

Центри розвитку родини підходять для тих родин, де є маленькі діти. Нудьгувати там буде складно, адже досвідчені педагоги знають як організувати дозвілля, як для самих малих діток, так і для школярів. Батьки в цей час матимуть час на себе, враховуючи, що відстані від в Ужгороді невеликі, при потреба вони завжди можуть бути з дітьми разом.

Відпочинок за містом Ужгород, в рекреаційній зоні Дубки, Невицьке це місце, де вся родина буде себе почувати добре. Дорослі та діти можуть разом спостерігати за природою, прогулятись лісовими стежками, покататись на велосипеді.

Разом з дітьми, родини можуть прогулятись парками міста Ужгород та провести час на атракціонах у Боздошському парку, чи покататись на роликах у парку Під замком. Відвідати ботанічний сад, який особливо гарний у весняний період.

Ужгород у період свят, таких, як Новий рік, Різдво, Великдень, та в залежності від теми чи пори року, багатий на майстер-класи, де діти та батьки мають змогу навчитись робити своїми руками традиційні вироби.

Протягом цілого року, у окремих закладах можна провести майстер-класи:

Львівська майстерня шоколаду – майстер-клас з шоколаду Виготовлення хачапурі чи хінкалі у Хінкальні Ужгород .

У теплу пору року, можна відвідати басейни в Ужгороді та околицях.

При відвідуванні Ужгорода та околиць з родиною заплануйте відвідати ще:

Ужгородський краєзнавчий музей, замок, у якому ви зможете дізнатись про історію міста. Та з бастіонів якого відкривається чудовий вид на Ужанську долину та місто (рекомендований час на відвідини 2 години) Закарпатський музей архітектури та побуту, де ви зможете побачити побут та життя жителів краю з усіх куточків Закарпаття (рекомендований час на відвідини 2 години) У вихідні дні відвідати ляльковий театр, вистави якого викликають у дітей задоволення, а у дорослих ностальгію (рекомендований час на відвідини 2 години)

Олександр Коваль – Турінформ Закарпаття, Ужгород

rss