Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Вчимося малювати: підготовка дитини до школи

Опубликовано: 29.10.2018

видео Вчимося малювати: підготовка дитини до школи

Вчимося малювати. Для дітей. Книга з віртуальним учителем. Українською мовою.
Главная Підготовка до школи Малювання

Рука майже кожної дитини з ранніх пір тягнеться до олівця або пензлика. Пам'ятаєте себе в дошкільний вік? Продовгуватий овал, який лежить на боку - то був автобус. Два кружечки знизу - колеса автобуса. А квадратики вздовж по усьому овалу - то віконця. Отак ми всі тоді малювали і мріяли навчитися робити це ліпше.



Маємо для цього наступні пропозиції:

Альбоми для малювання; Образотворче мистецтво; Уроки малювання; Школа малювання (на російській та українській мові); Школа малювання (під редакцією Євгенії Житник); Веселі кольори. Поговоримо про наші позиції більш розлого.

« Образотворче мистецтво » буде навчати Вашу дитину створювати різноманітні художні образи. Користуючись посібником, цього можна добитися як малюванням, так і ліпленням, аплікацією та конструюванням. Роблячи не дуже складні цікаві завдання, які знаходяться в цій книзі, малюк покращить моторику рук; він зможе розширити мовленнєві здібності та навчитися більш естетично сприймати навколишнє оточення.


Заняття у групі з підготовки до школи

Пропозиція під назвою «Уроки малювання» - це посібник для батьків, які бажають, щоб їх малюк навчився первинній техніці малювання та удосконалював цей процес, розвиваючі якнайліпше свій художній смак та художнє світосприймання. Метою примірника є також розвиток образно - асоціативного мислення, творчої уяви та фантазії.


Підготовка дітей до школи. Івано-Франківськ

« Школа малювання » за редакції Василя Федієнко на обох мовах пропонує потроху, крок за кроком, навчитималювати дитину різноманітними техніками та методами.

Також увага приділяється і тому моменту, щоб Ваш малюк зміг отримувати від самого процесу та результатів малювання неабияке естетичне задоволення.

Позиція з вищевказаною назвою, але вже за редакцією Є. Житник, є дуже гарно оформленою, та з якісною поліграфією. Авторка - наша стара знайома. Бо саме її ілюстрації ми можемо знайти, як у букварі «Читайлику»; так і у творах Всеволода Нестайка та Наталі Забіли - визнаних корифеїв дитячої літератури як у прозі, так і у віршах.

Завершує список наших пропозицій невеличка книжечка з картону під назвою «Веселкові кольори», яка створена за редакцією Ольги Радушинської, ця позиція із серії «Малятко-розумнятко» стане в пригоді тим діточкам, що полюбляють цікаві віршики від добре знайомих дитячих поетів. Ці твори охоплюють дуже корисні та потрібні теми, необхідні для розвитку Вашого маляти.

Ми завжди раді співпраці з Вами. Чекаємо Вас на теренах нашого інтернет-магазину: "Букварик" !

rss