Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Умови доставки меблів від українського виробника Мебликс

Опубликовано: 25.10.2018

 

 

Доставка обраних меблів

Доставка меблів в Харкові і Люботині здійснюється БЕЗКОШТОВНО при передоплаті замовлення на суму від 7000 гривень . В  інщому вмпадку - становить 170 гривень . Доставка меблів по Україні обмовляється і оплачується окремо за допомогою транспортних компаній-перевізників: (Нова Пошта, Ін-Тайм та Делівері) - відповідно до тарифів перевізника. Наймані машини: в залежності від обсягу і ваги вантажу ( в середньому від 18-20 грн/км ).

Оплата куплених меблів

ТОВ Компанія Меблікс пропонує зручну для вас схему оплати на ваш вибір. Оплата   проводитися як за готівковий, так і безготівковий розрахунок.

Безготівковий розрахунок - після укладення договору і уточнення всіх деталей на замовлення вам буде виставлений рахунок - фактура, на який вноситься передоплата в розмірі 70% від загальної вартості, інша частина обумовленої суми виплачується за фактом виготовлення замовленої меблів .

Готівковий розрахунок – для підписання договору та уточнення всіх деталей з приводу замовлення, вам необхідно під'їхати в наш офіс за адресою: Харківська область, м. Люботин, площа Базарна 3-А, де вам будуть надані всі необхідні документи.

Збірка меблів

Для зручності транспортування і доставки готові меблі, в залежності від моделі доставляється як в зібраному, так і в розібраному вигляді.

При доставці в межах міста Харків, в разі якщо меблі доставляються розібраними, то складання меблів здійснюють фахівці нашої фабрики в день доставки або ж за домовленістю сторін з доплатою замовником 4% від загальної суми замовлення . При доставці по регіонах України (Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Львів, Одеса та інші) меблі перевозиться в розібраному стані. Збірка і установка здійснюється силами замовника.

ВАЖЛИВО! Колір і тональність меблевих тканин, шкірвінілом і металевих каркасів можуть відрізнятися від того, що зазначено на фотографіях. Це пов'язано зі складностями технологічних процесів.

ТОВ меблева фабрика "МЕБЛІКС" не несе відповідальності за матеріали і комплектуючі, обрані замовником.

Доставка осуществляется из

rss