Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

У Турці працюватиме бюро правової допомоги

Опубликовано: 06.11.2018

З метою забезпечення та розширення доступу до якісної безоплатної первинної та вторинної правової допомоги створено понад 400 бюро правової допомоги у структурі місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у районах та містах обласного значення у всіх регіонах України.

5 вересня 2016 року об 11 годині в Турківській міській раді відбудеться відкриття «Турківського бюро правової допомоги». Свою повноцінну роботу установа розпочне з 5 вересня.

Основними завданнями бюро є правопросвітництво у територіальних громадах, надання безоплатної первинної допомоги, забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги та її надання (крім захисту), забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції.

Тож кожен, хто звернеться до бюро, отримає юридичні консультації, зможе скористатися електронними сервісами Мін’юсту та, за потреби, фахівці бюро допоможуть отримати адвокатські послуги для здійснення представництва інтересів у суді.

З метою отримання безоплатної правової допомоги звертайтеся за адресою: м. Турка, майдан Шевченка 26-Б, та за телефонами: 0979443919, 0661179119

Турківське бюро правової допомоги

rss