Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Технічні характеристики

Опубликовано: 21.10.2018

видео Технічні характеристики

Вправа 4.1. Архітектура комп’ютера. Технічні характеристики складових комп’ютера
Технічні характеристики будинків № 2, 3, 4



Технічні характеристики будинку №5

Технічні характеристики будинку   6, 9

Під час проектування житлового комплексу «Озерний гай Гатне» було використано інноваційні архітектурні рішення, сучасні інженерні розробки та енергоефективні технології.


Как узнать технические характеристики компьютера

У будинках буде встановлено вікна з енергоощадним напиленням і заповненням аргоном. У кожній квартирі передбачене індивідуальне газове опалення. Планується встановлення лічильників на холодну та гарячу воду, газових лічильників, а також багатозонних лічильників електроенергії, що дасть можливість зменшити витрати завдяки раціональному споживанню.

Квартири у житловому комплексі «Озерний гай Гатне» пропонуються як з підготовкою під чистове оздоблення, так і з ремонтом. Перший варіант включає цементно-піщану стяжку підлоги, встановлення радіаторів опалення, лічильників води та електроенергії, а також електророзведення до щитка квартири.

Другий варіант допоможе зекономити час, гроші і, звичайно ж, нерви. Наші кваліфіковані спеціалісти виконують усі роботи вчасно і з застосуванням сучасних технологій та матеріалів, які прослужать не один рік. Як під час зведення житлових комплексів, так і для облаштування квартир ми використовуємо тільки якісні будівельні матеріали, перевірені часом.

У квартирах з ремонтом виконується таке оздоблення: у кімнатах та передпокої на підлогу викладається ламінат, на стіни наклеюються вінілові шпалери під фарбування, на кухні – шпалери під фарбування і керамічна плитка на робочій поверхні, а також керамічна плитка на підлозі. В оформленні санвузлів використовується керамічна плитка з сучасних колекцій українських виробників.

rss