Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Свалява у 3Д | Відпочинок в Сваляві на Турпорталі Карпати у 3Д

Опубликовано: 28.10.2018

видео Свалява у 3Д | Відпочинок в Сваляві на Турпорталі Карпати у 3Д

У Харкові рейсовий автобус збив та переїхав чоловіка

Свалява – населений пункт, котрий сміливо можна назвати одним з найкрасивіших на Закарпатті. Місто розташоване на берегах річки Латориця. Воно оточене мальовничими гірськими хребтами, немовби підковою. З півночі можна побачити вершину гори Стій. Підіймаючись на неї, туристи в змозі помилуватися фактично половиною області, адже висота гори сягає 1677 метрів. Якщо вас цікавить Свалява, готелі, ресторани, паби, піцерії та інші заклади відпочинку відкриваються у наших 3Д-турах.



Відпочинок у Сваляві прекрасний в будь-який час року. Влітку можна гуляти по лісу, збирати гриби, ягоди, кататися на велосипеді або на конях, їздити на екскурсії по Закарпаттю. Взимку туристи люблять кататися на лижах і санках, гуляти по засніжених лісах. Також є гірськолижні підйомники, котрі до вподоби прихильникам екстремального відпочинку.


Бескидський тунель: перспективи будівництва

На території Свалявського району знаходиться чимало джерел з цілющими мінеральними водами. Найвідомішими з них є «Лужанська», «Поляна Квасова», «Поляна Купель». Саме тому навколо цих джерел побудовано чимало курортних санаторіїв. Серед найкращих – «Поляна», «Сонячне Закарпаття», «Квітка Полонини» та інші.


Фото слайд шоу із виставки Миколи Поцка м Свалява High)

Можливість поєднувати відпочинок з оздоровленням

У санаторіях Сваляви є фахівці, котрі спеціалізуються на лікуванні пацієнтів мінеральною водою. Вони використовують її для пиття і ванн. Кожен з санаторіїв має всі сприятливі умови для проживання. Для любителів активного відпочинку є спортивні майданчики, тенісні корти, більярд, басейн з підігрівом води. На наших 3Д віртуальних турах ви можете детальніше ознайомитися з цими оздоровчими комплексами. Також в цьому районі здається для відпочинку багато котеджів і садиб.

Мрієте про гарний відпочинок, який буде поєднуватися з оздоровчими процедурами? Запрошуємо до відвідання прекрасного міста Сваляви! 3D-тури на нашому порталі дадуть змогу не лише підібрати собі відпочинкове житло, а й визначитися з тими місцями, які ви захочете відвідати.

rss