Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Сучасне весілля в Росії

Опубликовано: 29.09.2018

видео Сучасне весілля в Росії

Феодосійські морпіхи справили три весілля у Києві

Весілля — це захід, на якому емоції зашкалюють навіть найдосвідченіших організаторів. У цей важливий день все — обстановка, оформлення, блюда, розважальна програма — повинна залишити яскраві враження, як у гостей, так і у самих молодят. У когось в пам’яті залишиться те, як були одягнені наречений і наречена, у когось — незабутні враження від живої музики та відомого виконавця. Схеми проведення весіль в Росії змінюються постійно, але як би там не було, будь-яке весілля — це, перш за все стиль, витонченість і трохи прихована скромність. Як же зараз святкується сучасне весілля в Росії?



1. Крім білого і кремового кольору, в наш час нареченої не бояться у весільному салоні вибирати плаття інших кольорів.

2. Святкувати весілля воліють у вузькому і тісному колі. Чим менше запрошених, тим більше пишне подія виходить. В середньому на весілля запрошують 75 чоловік.


Діти влаштували сучасне весілля своїм літнім батькам

3. В якості весільного застілля все частіше вибирають фуршет.

4. Все частіше весілля планують на певні теми, продумуючи всілякі дрібниці. Починаючи з запрошень, оформлення приміщення і закінчуючи прикрасою столів і невеликими тематичними сувенірами для гостей.


Канцлер Австрії завітав до України та заявив про підтримку санкцій проти Росії

5. Нинішні весілля все більш і більш романтичні, що відбивається в спокійному оформленні даного заходу.

6. Весілля — це вельми приватне і індивідуальне подія, на якій наречений і наречена намагаються кожну дрібницю зробити незвичайною і несхожою на інші. При чому, при організації весілля повинні враховуватися інтереси обох сторін, а й щоб захід сподобалося гостям. Саме тому організацію весілля краще довірити професіоналам.

7. Так само в наш час намагаються провести весілля в незвичайному місці, щоб відволіктися від повсякденного життя і отримати справді незабутні враження.

8. Все частіше на весіллях стали використовувати овальні або круглі столи, а так само спеціальний стіл для молодят.

Чим индивидуальнее і незвичніше ідеї для весілля, тим більше незабутніми будуть спогади про це святі. Саме для цього організатори з’ясовують у нареченого і нареченої те, як би вони хотіли провести весілля і що саме вони хочуть побачити. Щоб в подальшому реалізувати їх ідеї в організації весілля, дотримуючись відчуття стилю і міри.

І все ж, до деяких речей коштувати ставитися з обережністю. Наприклад, участь тварин може затьмарити весілля якимись непередбаченими обставинами.

 

Ксенія Іванова

rss