Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Сонячна Італія — «Ukrainian Tour»

Опубликовано: 04.01.2019

видео Сонячна Італія — «Ukrainian Tour»

Як долетіти з Італії в Україну. Ернест

1 день

 

Прибуття в Ужгород. Пересадка в комфортабельний автобус, виїзд в бік кордону. Перетин українсько-угорського кордону.



Далі наш шлях лежить в купальні Мішкольц-Тапольце (15 €). Знаменитий курорт Мішкольц-Тапольце має єдині в Європі термальні купальні в природній, створеної природою печері. Джерела місцевих термальних вод виходять на поверхню просто в печерах посеред скель, в купальнях кришталево чисте повітря, світлові ефекти, підземна річка в сталактитових печерах зі світловими ефектами, водоспадами, джакузі, «перлинна ванна». Переїзд в Словенію. Поселення в готель. Ночівля.


ЗІ ЛЬВОВА ДО СОНЯЧНОЇ ІТАЛІЇ.

 

2 день

 

Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд до Італії.

Для бажаючих заїзд в м Трієст і оглядова екскурсія «Кавова столиця Італії - Трієст» (20 € дор. / 10 € діти) або заїзд в місто (10 € трансфер). Стародавня базиліка святого Юста, романтичний замок Мірамаре, православний собор святого Михайла, римський театр віком близько 2000 років. А для любителів шопінгу - цей італійський містечко просто рай! Тут все просочене ароматом кави, адже саме тут проводитися знаменитий італійський кави. Також, нас очікує прогулянка навколо замку Мірамаре (у вільний час можливе відвідування замку, вхідний квиток за доп. Оплату від 10 €). Вільний час. Переїзд в готель. Ночівля.


Україна мандрує. Італія (фрагмент 1)

 

3 день

 

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Рим. Для бажаючих запрошуємо на оглядову екскурсію «Рим - столиця світу». Тут кожен камінчик дихає вічністю ... Ми пройдемо дорогами цезарів і гладіаторів, Пантеон, замок Святого Ангела, фонтан Треві, арка Костянтина, Капітолій, площа Навона і площа Іспанії. Від величі та краси перехоплює подих. Про це неможливо писати, це треба бачити. Також пропонуємо екскурсію «Подорож до Держави Ватикан» (30 € дорослі / 20 € діти) + факультативне відвідування музею (вхідний квиток - 21 € дор. / 12 € діти). Наш шлях веде нас у найменшу країну в світі, але кожне слово yoе правителів відгукується в душах мільйонів християн. Зручно вмостившись на правому березі Тібру, Ватикан повністю незалежний від Італії, у нього своя залізниця, своє телебачення, газета, закони, правила і поліція. Ватикан оголошений ЮНЕСКО пам'ятником світової культурної спадщини. Ми відвідаємо Собор Святого Петра, велич і краса якого не мають собі рівних! Переїзд на курорт Рів'єра ді Улісс. Поселення в готель. Вечеря *. Ночівля.

 

4 день

 

Сніданок. Відпочинок на узбережжі Тірренського моря. Між Римом і Неаполем знаходиться одне з найкрасивіших курортних узбереж Тірренського моря - Рів'єра ді Улісс або «Узбережжя Одіссея». Майже 100 км пляжів, що чергуються зі скелястими мисами, дивовижні і барвисті пейзажі, чисте блакитного кольору море, багата флора і фауна, невеликі елегантні городки, з цікавою истори й, легендами і традиціями, близькість Рима і Неаполя, Понтийских островів, Капрі і Искьи - все це робить його місцем елітного відпочинку.

Вільний час. Відпочинок на узбережжі, купання в морі. У другій половині дня пропонуємо екскурсію:

«Террачіна, Спрелонга, Гаета - перлини Рив'єрі-де-Улісс» (30 € дор / 20 € діти). Террачіна - місто славиться не тільки чудовими пейзажами, він також зберігає унікальні пам'ятники епохи античності: храм Юпітера, мозаїки V ст. в Кафедральному Соборі, Аппієва дорога, Неаполітанські ворота. До речі, повітря тут цілющий, за вмістом йоду він займає друге місце в світі після Акапулько. Спрелонга - розкішне містечко, що поєднує в собі вроджене чарівність і неймовірні пейзажі. Свою назву він отримав від печер, розташованих уздовж узбережжя. Згідно з легендою, поселення було засновано спартанцями. За часів Римської імперії тут були побудовані розкішні вілли. Найбільш відомою з них була вілла імператора Тіберія, на території якої розміщувався грот, перетворений в житлові приміщення, прикрашені статуями героїв Одіссеї. У X столітті в цих місцях був зведений замок з церквою Святого Петра і висока стіна, руїни якої збереглися до теперішнього часу. Свій сучасний вигляд селище придбав в кінці XIX століття. В даний час він є популярним туристичним об'єктом, що привертає архітектурними пам'ятками і піщаними пляжами. У національному археологічному музеї представлені унікальні артефакти, які відображатимуть історію і традиції Сперлонга. Заслуговує на увагу церква Санта-Марія XII століття, на стінах якої збереглися середньовічні мозаїки з релігійними сценами. Гаета - старовинне містечко, це неприступне, але в той же час і дуже мальовниче. Легендарний герой Троянських битв Еней знайшов тут притулок. Це місто бачив світанок і занепад Римської імперії, зазнавав численні варварські набіги і утиски сарацинів, підпорядковувався Візантійським правителям і сам був королівською резиденцією. Повернення в готель. Вечеря *. Ночівля.

 

5 день

 

Сніданок. Вільний час, купання в морі. Пропонуємо сьогодні відвідати:

Екскурсію «Неаполь - душа Італії» (40 € дор / 30 € діти) - неповторний, казковий місто, який знаходиться на західному узбережжі Італії. Саме в Неаполітанському затоці, згідно з легендою, проживали міфічні сирени, усипляючі моряків своїм чудовим співом. Саме це місто - душа Італії і батьківщина піци, незвичайно динамічний, яскравий і колоритний місто. Неаполь пахне морем і сонцем, ароматом кави і свіжої випічки. Неаполь унікальний і неповторний. Під час пішохідної екскурсії ви побачите анжуйська фортеця, площа Нового Ісуса, пройтися по району, де був античний Неаполіс, вулицю Св. Григорія Вірменського, Дуомо і багато іншого.

У вільний час, для бажаючих, рекомендуємо: відвідування екскурсії «Античні Помпеї» (20 € дор / 10 € діти + вхідний квиток). Стародавній римський місто недалеко від Неаполя, в регіоні Кампанія, похований під шаром вулканічного попелу в результаті виверження Везувію. Зараз - музей під відкритим небом. Внесений до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Повернення в готель. Вечеря *. Ночівля.

    

6 день

 

Сніданок. Вільний час, купання в морі. Для бажаючих екскурсія на Капрі.

«Острів казок і легенд - Капрі» (35 € дор / 30 € діти). Ще древні римляни назвали це місце раєм. Дійсно, тепле море, які омивають його береги, екзотична рослинність, мальовничі пейзажі - центр тяжіння людей з усього світу. Цей острів втілення фрази «дольче віта», адже сюди приїжджали і продовжують прибувати найуспішніші і багаті люди. Повернення в готель. Вечеря *. Ночівля.

 

7 день

 

Сніданок. Вільний час, купання в морі.

Сьогодні рекомендуємо Вам відвідати прекрасні куточки Італії (85 € дор. / 70 € діти):

«Амальфі-Позітано - Перлини Амальфитанского узбережжя». Амальфитанское узбережжі - це дивовижне поєднання пам'ятників історії з незабутньою красою природи, чарівні і фантастичні види, напевно, найкрасивіші в світі. Божественний - це одна з багатьох чарівних характеристик, як не можна краще підходять для опису середземноморського узбережжя Амальфі, оточеного крутими гірськими скелями висотою 700 метрів. З будь-якої точки узбережжя або моря відкриваються види, від яких неможливо відірвати погляд. Екскурсія включає огляд Кафедрального Собору Святого Андрія XI століття, в крипті якого зберігаються мощі Андрія Первозванногоі і знаменитого монастиря капуцинів XII століття. Продовження екскурсії в Позітано, що служив портом Амальфітанськом республіки в середні століття.

А також:

«Сонячний Сорренто». Головне достоїнство Сорренто - сама природа: пейзажі, море, рослинність і цілюще повітря. Синє море межує з високими горами, нев'янучі долини гармоніюють з цитрусовими гаями. Не випадково свого часу невелике містечко Сорренто облюбували літературні генії і знамениті діячі мистецтва, знамениті художники і легендарні творці музики, представники знаті і навіть члени російської царської сім'ї. У Сорренто закохані і самі італійці. Споконвіку Сорренто вважається престижним місцем відпочинку. Символом Сорренто є лимон. Причому, варто відзначити, що соррентійскіе лимони в рази більші за тих, що представлені у нас, і, безумовно, смачніше і корисніше.  Вільний час. Повернення в готель. Вечеря *. Ночівля.

 

8 день

 

Сніданок. Вільний час, купання в морі. Рекомендуємо відвідати:

Королівський палац у Казерта «Версаль в Італії» (€ дор. / € діти). Казерта - місто, що завоював популярність завдяки легендарному Королівського палацу. Архітектурний ансамбль являє собою найбільший будинок, побудоване в Європі (Europe) в XVIII столітті. Карл VII побажав, щоб палац став більш грандіозним, ніж будь-який європейський палац. Особливо він хотів перевершити французький Версаль. Також як і у Франції, при палаці розбитий великий парк. Казертскій парк лежить на 120 га землі. Тут обладнаний каскад фонтанів, розкинулися тінисті алеї, зеленіють сади, розбиті тераси. Тут також створено ботанічний (англійська) сад.

 Після відвідин Королівського палацу запрошуємо Вас на дегустацію моцарели (вартість уточнюється)! Як же в Італії без моцарели! А яка ж моцарелла без чорних буйволів? Ми відвідаємо підприємство, де вирощують і виробляють всі види продукції з молока чорних буйволиць! Повернення в готель. Вечеря *. Ночівля.

 

9 день

 

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд по Італії.

Запрошуємо відвідати Сієну - «Перлина Тоскани» і Сан Джиминьяно - місто «ста веж», Сан Джиминьяно - «середньовічний Манхеттен» (€ дор. / € діти, ОБОВ'ЯЗКОВА ЕКСКУРСІЯ до відвідування!). Кажуть, що всю красу Сієни можна по-справжньому оцінити тільки через кілька днів після того, як ви в ній побували. Поки знаходишся тут і поспішаєш оглянути якнайбільше, не завжди усвідомлюєш у всій пишноті цього міста в самому центрі Тоскани. Спогади спливають трохи пізніше: спочатку Пьяцца дель Кампо з ратушею і вежею, потім Сиенский собор, баптистерій і все інше ... А може, найяскравіше в пам'яті залишається особливий колір її фасадів і дахів, колір цих земель, який виділяє Сієну з усіх інших міст і дозволяє легко перенестися в середні віки - настільки все тут здається недоторканим з тих часів. Сан-Джиміньяно - один із наймальовничіших і відвідуваних туристами міст Тоскани. Головне його прикраса - 14 стародавніх веж (висота до 50 м), побудованих в середньовіччі знатними кланами як символ свого багатства і успіху. В наші дні тут можна пройти по вузьких вуличках Старого міста, побачити будинки і вежі (XIII-XIV ст.) На площі Пьяцца-Цистерна, вражаючі руїни міської фортеці Рокка, Міський музей і унікальний Музей тортур. Також заслуговують на увагу чудові палаци, романська Університетська церква і палац Палаццо-дель-Пополо. Історичний центр міста Сан-Джіміньяно-делле-Беллі-Торрі, так звучить його повна назва, в 1990 році був включений до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.

 

10 день

 

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час для пляжного відпочинку.

Для бажаючих оглядова екскурсія «Морське чудо - Венеція!» (Квитки на катер + екскурсія: 35 € дор. / 25 € діти). Ось він - місто мрії і сили людського духу! Про Венецію написано чимало, але кожен відкриває її для себе заново. Тут все унікальне і дивовижне: місто нагадує театральні декорації і зберігає таємниці багатьох поколінь ... Вільний час, рекомендуємо відвідати:

відвідування «Загадкового Двореца Дожів» (33 € дор. / 18 € діти) - резиденції правителів Венеції, місця засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду. Тут приймали закони, оголошували вироки, і ... звичайно плели інтриги!

романтичну прогулянку на гондолі по каналах (20 €). Веселі красені гондольєри, дивовижно гарні маски, чудові мости, палаци, і маленькі будиночки складають неповторний колорит дивовижної італійської казки під назвою Венеція.

Переїзд на територію Угорщини. Поселення в готель. Ночівля.

 

11 день

 

Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд в сторону угорсько - українського кордону. Проходження кордону. Посадка в Чопі на потяг.

rss