Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

"Скоро влада взагалі домовиться до того, що прирівняють довгожительство до державної зради…", - Рабінович

Опубликовано: 29.10.2018

Нинішня влада розграбувала країну і фактично вкрала зарплати і пенсії українців

Таку заяву зробив народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі національного телебачення. Парламентарій підкреслив, що насправді Україна має достатній потенціал, щоб виплачувати зарплати на рівні європейських – і його політсила має чіткий план, як цей потенціал реалізувати. Також політик обговорив з телеглядачами інші актуальні для країни теми.

«Влада розікрала зарплати і пенсії українців»

Зарплати і пенсії в Україні набагато нижчі за європейські, тому що влада просто краде бюджетні кошти і скоро остаточно розграбує країну, впевнений Вадим Рабінович.

«У нас катастрофа в країні з зарплатами з пенсіями, тому що тут щороку розкрадається бюджет. Ось приклад Чехії. Ця країна з таким же соціалістичним минулим і ніколи особливо від нас не відрізнялася. Але сьогодні у них середня зарплата 1221 євро на місяць. Це в країні, яка за потенціалом в три рази менша за Україну! І чинна влада після цього розповідає, що зарплата в тисячу доларів в Україні – це популізм? Так ви просто крадете все дочиста! З тих 1300-1400 євро, які міг би отримувати українець, ви виїдаєте 1200! Такого немає ніде в світі», – обурився парламентарій.

Він також вважає, що, займаючись передвиборчим самопіаром, в Кабінеті міністрів забувають про простих українців, які ледве зводять кінці з кінцями. Тому партія «За життя» вимагає від уряду провести аудит Пенсійного фонду, проіндексувати пенсії в позначене законом час і скасувати оплату комунальних послуг для пенсіонерів.

«Сьогодні просто необхідно направляти кошти на підтримку пенсіонерів та збільшення зарплат бюджетникам. Здійснюючи поїздки по країні, зустрічаючись з виборцями, я бачу, що людей довели до відчаю – вони просто не можуть прожити на пенсію і зарплату. А адже саме ці люди, а не крикуни в Раді, будували Україну! Нинішні пенсіонери копали шахти, сіяли урожай, лікували і вчили наших дітей, – а наш уряд викинув їх на задвірки. У Кабміні Гройсмана всякі «Реви» в своїх виступах ще й звинувачують людей в тому, що вони довго живуть і багато їдять. Скоро взагалі домовляться до того, що прирівняють довгожительство до державної зради … Хоча сам міністр Рева вже ледве вміщується в телевізор! »- обурився політик.

Парламентарій заявив, що через відсутність коштів в уряді готують ряд заходів, покликаних зірвати законні терміни з виплати пенсій.

«Влада планує найбільшу махінацію, відкладаючи січневу індексацію пенсії на березень. Справа в тому, що, відкладаючи це рішення, в Кабміні планують «заробити» 12 млрд гривень, вкравши їх у пенсіонерів, які недоотримають пенсію. І це всупереч закону! До того ж керівництво країни переносить аудит Пенсійного фонду, який вже мав відбутися. Я думаю, що в верхах побоюються перевірки, тому що у Фонді просто відсутні ті 345 млрд гривень, які призначалися нашим пенсіонерам. І я, як народний депутат, подаю офіційний запит по Пенсійному фонду і чекаю оповідань влади по «чорній дирі, що випадково утворилася» в ньому», – заявив Вадим Рабінович.

Лідер партії «За життя» також закликав владу скасувати оплату комунальних послуг для пенсіонерів, щоб хоч якось компенсувати «звірячу політику» держави по відношенню до простого народу.

«У МВФ днями заявили, що Україна – найбідніша країна в Європі. Нас обійшли Сербія, Косово, Молдова і Білорусь. При цьому нинішнє керівництво країни навідріз відмовляється звільняти пенсіонерів від сплати «комуналки». Це невелике навантаження для бюджету, ми повинні це зробити, щоб хоч якось компенсувати людям їхні витрати і повернути віру в справедливість. І це не популізм – це закон, який повинен бути прийнятий! Влада боїться послабити зашморг, який вона закинула на шию людям, називаючи це «популізмом». Я і партія «За життя» впевнені, що Україна повинна бути соціальною державою – і таке рішення повинно бути прийнято! »- впевнений народний депутат.

Loading...

rss