Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Скажемо подобовій оренді: "Так!"

Опубликовано: 21.10.2018

Готельний бізнес сьогодні динамічно розвивається і можна знайти не тільки готельний номер з оплатою, що відповідає можливостям, а й зняти ліжко в дешевому хостелі. Але є варіант куди більш прийнятний, ніж хостел, і дешевший, ніж номер у готелі. Якщо скористатися такою можливістю, як оренда квартир подобово, то можна позбавити себе від великої кількості сусідів і при цьому заплатити менше, ніж за готельний номер. Вибір подобових апартаментів значно більший, ніж готельних номерів. Завдяки фільтрам ви швидко зможете відсортувати для себе необхідні квартири, щоб не витрачати час на нецікаві варіанти.

Здавалося б, якщо їдуть у відрядження по одному питанню чотири людини, то немає нічого простішого, ніж забронювати для них чотиримісний номер в готелі. Але однокімнатна квартира подобово орендована з чотирма спальними місцями навіть в цьому випадку виявиться дешевше і зручніше готельного номера. Адже всі квартири подобово володіють тим, чого немає і ніколи не буде в готельних номерах, — кухня. Кухня надає людям можливість харчуватися так, як вони самі того хочуть. Вони можуть купувати свої улюблені продукти і готувати з них ті страви, до яких звикли вдома.

Є і ще одна перевага подобової оренди квартир. Сьогодні квартири подобово здаються в оренду часто по оснащенню побутовою технікою перевершують номери готелів. В таких квартирах не потрібно стояти в черзі за праскою, який, як правило, один на цілий поверх. Квартири, що здаються в оренду подобово, особливо якщо вони здаються через сервіс, обов’язково мають повний набір необхідних побутових пристроїв і ще в добавок аудіо- та відеоапаратуру, та причому найсучаснішу. У квартирах, що здаються в оренду подобово через сервіси, завжди чисто прибрано, є комплект чистої постільної білизни, часто в наявності всі витратні предмети туалету і навіть тапочки. Працівники сервісу обов’язково простежать за цим.

Тобто, якщо зняти квартиру на добу через сервіс або безпосередньо у господаря квартири, то це буде дешевше, ніж аналогічний номер в готелі, і в той же час проживання в квартирі — комфортніший і зручний варіант. Подобова оренда квартир завжди найвигідніший, зручний і прийнятний варіант. Обирати вам, та все ж краще заощадити час нерви і бути впевненим у надійності житла, аніж приїжджати до незнайомого міста і жити в готелі, який далеченько від цікавих вам місць.

rss