Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Шини БелШина

Опубликовано: 06.11.2018

видео Шини БелШина

Народный обзор шины.Белшина Бел 253(Belshina Bel-253) Artmotion-Новинка рынка:)

Вибираючи будь-яку гуму на свій транспортний засіб, завжди вибирайте тільки надійні і перевірені бренди, які вже зуміли зарекомендувати себе на світовому ринку. Саме до таких брендів і відноситься білоруська компанія Belshina, яка спеціалізується на виробництві шин для легкових та легковантажних автомобілів, автобусів та вантажних автомобілів, тракторів і сільськогосподарських машин, шин для будівельно-транспортних машин і автомобілів великої вантажопідйомності. Компанія була заснована в 1965 році, і на сьогоднішній день налічується велика кількість різних видів автошин.



До характеристик даних шин можна віднести:

- відмінне і надійне зчеплення з дорожньою поверхнею; - висока міцність; - безпечне пересування авто при різних погодних умовах; - здатність до експлуатації в найважчих умовах.

Компанія Belshina є однією з найбільших компаній-виробників в Європі, що виробляє більше двохсот різних типорозмірів для всіляких транспортних засобів. І з кожним роком ця кількість зростає. Більшість шин Belshina - радіальні. Більш того, продукція має патенти за наступними критеріями: конструкція шин і їх зовнішній вигляд. Даний бренд заслужив повагу і довіру не тільки в Республіці Білорусь та країнах СНД, але і у автовласників всього світу шини Belshina користуються величезним попитом.


Новая резина БЕЛШИНА Artmotion Бел-279 205/65R15 на Ауди А6 С5 (обзор и отзывы)

Компанія "Белшина" займається виготовленням всесезонних, літніх і зимових шин. Таким чином, враховуючи велику різноманітність типорозмірів, кожен власник транспортного засобу зможе з легкістю підібрати ідеальні шини Belshina для свого авто.


Belshina ArtMotion летние шины (Белшина Артмоушн). Все производители шин на УкрШине. [Лето 2019]

Якщо Вам потрібен комфорт, безпека, довгий термін експлуатації і надійність, то в нашому інтернет-магазині "АвтоДискиUA" Ви зможете знайти будь-які шини Belshina за самими прийнятними цінами. Кажучи про ціну на дані шини, хотілося б звернути Вашу увагу на те, що багато володарів шин від компанії Belshina відзначають їх співвідношення ціни і якості, в якому якість переважає над ціною.

При виникненні питань щодо автомобільних шин або автодисків зв'яжіться з нашими професійними співробітниками, які нададуть Вам вичерпну інформацію.

Популярні моделі:

Белшина Artmotion

rss