Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Сервісний центр Технарі на Оболоні - ремонт ноутбуків, телефонів, iPhone, планшетів та іншої техніки на Оболоні

Опубликовано: 29.10.2018

Ремонтував комп"ютер на Оболоні, залишився усім задоволений: терміном і якістю ремонту, відношенням до клієнтів.

Сервісний центр Технарі Оболонь

Маловічко Володимир Опанасович

12.09.2018

Дуже вдячна вашим фахівцям у відділенні на Героїв Сталінграда 24А. Швидко і фахово була вирішена проблема, яка буквально зіпсувала життя на певний час. Мобільний телефон працює. Ура і дякую!!!

Сервісний центр Технарі Оболонь

Наталія Барановська

29.06.2018

Возникла проблема с ноутбуком. Обратилась в сц на Героев Сталинграда 24а. Сотрудники приятные молодые люди, проблему устранили. Все быстро,качественно, дали ответы на все вопросы) Осталась довольной)

Сервісний центр Технарі Оболонь

Александра

19.04.2018

Дуже вдячна двом Олександрам, які працюють в сервісному центрі Технарі на Оболоні ( Героїв Сталінграду 24). Звернулася замінити дисплей на айфоні. Ремонт тривав 1,5 год. Все чітко, зрозуміло і якісно. Ціна, на відміну, від сусідніх сервісів дуже приємно здивувала. Вдруге звертаємось і цілком задоволені і підходом і роботою. Приємно, що є люди, які якісно роблять свою справу. Нехай щастить!)

Сервісний центр Технарі Оболонь

Оксана

27.03.2018

Дуже задоволена професіоналізмом співробітників на Оболоні (Героїв Сталінграду,24). Оперативно, якісно. Дуже ввічливі!!!!

Сервісний центр Технарі Оболонь

Світлана

31.10.2017

Уронив свій фотоапарат nikon d3100. Перестала працювати резккость та фокусіровка. Здав у СЦ"Технарі" та у телефонному режиму з,'ясували причину поломки. Після діагностики мені повідомили,я дав згоду. Через 4 дні мені подзвонили,що все зроблено. Провірив,все робить як новий!!!! Так що всім пропоную звертатися у СЦ"Технарі"!!!!

Сервісний центр Технарі Оболонь

Олександр Хорт

23.12.2016

Хочу подякувати працівникам сервісного центру на Нижньому Валу. Здав на профілактику комп'ютер - грівся, шумів, зависав. Якісно (комп'ютер наче літає, хоча він у поважному віці). Оперативно. Оплата безготівкою після виконання робіт. Відповіли на всі додаткові питання. Так тримати!

Сервісний центр Технарі Оболонь

Адріан

22.09.2016

Дякую Подільському СЦ "Технарі" за завжди грунтовні та корисні пояснення до роботи електроніки. Вже був в ремонті і ноут - все почистили - "бігає" як новенький, і на планшет Престіжіо - якісно встановили новий тач. Дякую за добросовісну роботу.

Сервісний центр Технарі Оболонь

Людмила

16.08.2016

Дуже вдячна всій команді Технарів і особисто Олександру Шишко з відділення на Оболоні за вчасний та кваліфицирований ремонт моїх ноута та фотокамери. Буду звертатися ще та пораджу всім.

Сервісний центр Технарі Оболонь

Світлана

12.06.2016

Показати ще відгуки

У сервісному центрі Технарі на Героїв Сталінграду 24а, виконується ремонт техніки, безкоштовна діагностика, налаштування нової техніки, консультації по ремонту техніки. Наші інженери в сервісі ремонтують практично будь-яку техніку від сотень виробників і брендів, таких категорій:

ноутбуки системні блоки та комплектуючі до них техніку Apple  ( iPhone iPad ,   iPod iMac MacBook ) планшети ,  смартфони  і  електронні книги телевізори  і  проектори фото  і  відео  обладнання ігрові консолі , електронні дитячі іграшки, БПЛА дрібнопобутову техніку  (кавомашини, мікрохвильові печі, хлібопічки, кухонні комбайни, м'ясорубки, соковижималки, пилососи, мультиварки, пароварки, блендери) оргтехнику  (монітори, джерела безперебійного живлення, лазерні принтери і МФУ, сканери) аудіотехніку  (навушники, MP3 плеєри, підсилювачі, музичні центри, акустичних колонок, сабвуферів, HI-FI і HI-END систем, ресиверів, програвачів)

Також в сервісному центрі ми надаємо послуги термінового ремонту від 45 хвилин:

апаратна профілактика ноутбука, системного блоку заміна матриці ноутбука модернізація ноутбука, системного блоку видалення вірусів і здирників, програмна профілактика, встановлення та налаштування Windows, копіювання інформації заміна дисплейного модуля iPhone заміна задньої кришки, корпусу iPhone виготовлення micro-SIM, nano-SIM поклейка плівки або захисного скла заміна роз'єму синхронізації, внутрішніх шлейфів, камера, батареї, динаміка, мікрофона iPhone

Звертаючись до нас в сервісний центр, ви отримуєте гарантію на ремонт 6 місяців, безкоштовну діагностику, оплату тільки за позитивний результат ремонту! Якщо ви шукаєте сервісний центр на Оболоні, Виноградарі, Мінської, Прирічній, Героїв Оболоні, наш приймальний пункт на Героїв Сталінграду 24а буде знаходиться недалеко від вас. Ми виконуємо негарантійний ремонт техніки Acer, Amazon, Asus, Dell, Lenovo, LG, Pocketbook, Samsung, Sony і багатьох інших виробників. Сервісний центр по ремонту iPad, iPhone, відеокамер, комп'ютерів, ноутбуків, корпусів ноутбуків, моніторів, планшетів, телевізорів, фотоапаратів - це "Технарі"!

Адреса: місто Київ, пр-т Героїв Сталінграду, 24 А

Телефони: (098) 3-909-909, (050) 3-909-909, (063) 3-909-909, (044) 3-909-909, 0-800-300-909

Електронна адреса:  [email protected]

Час роботи:

Понеділок - П'ятниця: 11:00 - 20:00 Субота: 11:00 - 17:00 Неділя: Вихідний

Сервісний центр з ремонту ноутбуків та цифрової техніки в Києві розташований в районі Оболоні, в 10 хвилинах ходьби від метро Мінська. Фахівці сервісного центру виконують не гарантийный  ремонт ноутбуків , надаючи гарантію на свої послуги в 6 місяців. Ми робимо ремонт комп'ютерів Виноградар. Кожна робота починається з безкоштовної діагностики , продовжується комплексний ремонтом і завершується посляремонтным тестуванням. Приносьте свій персональний комп'ютер на ремонт на Мінський житловий масив, і забудьте про думки про новий пристрій - ми заощадимо вам гроші на дорогу покупку! 

Сервісний центр по ремонту iPad на Оболоні приймає техніку від своїх клієнтів, які довіряють нашій высосокласной репутації! Вони привозять в сервіс недалеко від Куренівки свою техніку і радіють якістю сервісу. Ми подбали про вашу зручність - біля сервісного центру в районі Виноградар для вашого автомобіля  є невелика стоянка . Зверніть увагу, що ремонт iPhone також проходить обов'язкові стадії ремонту. Він починається з безкоштовної діагностики , продовжється глибокою ремонтною роботою, і завершується посляремонтным тестуванням. 

В сервісному центрі на Оболоні (м. Мінська) виробляють ремонт фотоапаратів  і відеокамер в Києві, як бюджетних цифрових моделей, так і професійних дзеркальних моделей. Зробіть в сервісі на Оболоні ремонт побутової техніки! Порівняно з ціною нових пристроїв, ви витратите сущі копійки! Подаруйте нове життя, звернувшись до ремонту кавоварки і мікрохвильовій печі. Зверніться в сервісний центр на Оболоні (м. Мінська), де вам безкоштовно проведуть діагностику пристрою і нададуть консультації по її використанню.

Як нас знайти?

Вхід в сервісний центр на Оболоні знаходиться з боку вулиці Прирічна

Найближчі станції метро:

ст. м. Мінська - 870 м ст. м. Оболонь - 1,5 км ст. м. Героїв Дніпра - 1,4 км

Як до нас доїхати на наземному транспорті:

У двох хвилинах від сервісного центру на Оболоні знаходиться зупинки маршруток 559, 224, 530 (24), 464, 476, 463, зупинка автобуса № 88, зупинка тролейбуса № 24

Найближчі вулиці:

Вул. Прирічна, вул. Оболонська Набережна, пр-т. Оболонський

rss