Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Що таке справжнє Єднання людства? І як до нього прийти?

Опубликовано: 08.01.2019

видео Що таке справжнє Єднання людства? І як до нього прийти?

KAZKA, Анастасія Приходько, Ляшко, цирк, Порошенко: #@)₴?$0 з Майклом Щуром #6

"Блаженні часи і блаженний той вік, котрий мудреці старожитні назвали золотим – і не тому, що золото, так високо в наш залізний вік ціноване, в ту щасливу пору діставалося дарма, а тому, що люди тогочасні не знали двох слів: моє й твоє. В ті благовісні часи все було спільним... Всюди тоді панували дружба, мир, і згода".



Міґель де Сервантес, "Дон Кіхот"

 

Всяка дорога, що веде до мети, починається з точки, розташованої на певному віддаленні безпосередньо від самої мети. Колись давно жив мудрець, відомий в історії під ім'ям Конфуцій. Так ось, він сказав: "Людина, яка знаходиться на вершині гори не впала туди з неба". Дещо видозмінивши цей постулат, ми висловимо думку так: Людина, яка йде до вершини розуміння чогось, зобов'язана пройти певний шлях до цього розуміння. Дана стаття і є цим шляхом.


Притча про людські стосунки

Найбільше щастя, яке може трапитися з людиною — це знання того, хто вона насправді, в ім'я якої мети вона в цьому світі живе, і коли вона звільняється від ярма матеріальних бажань. Як говорив Будда: "Корінь усіх страждань людини — її бажання". А чому бажання панують над людиною? Тому що вона не пізнала своєї справжньої сутності. Коли людина знає себе справжню, — вона вільна! Тому що Особистості нічого не потрібно в матеріальному світі. У Особистості одне-єдине головне бажання-потреба — це злиття з Душею , тобто повернення до справжнього Дому — Духовного світу.

Сказане зовсім не передбачає, що не потрібно їсти, одягатися, купувати речі, працювати, заробляти гроші. Аж ніяк, і зовсім ні! Просто все перераховане не є метою. Мета одна — Жити всередині Духом і прийти до злиття з Душею! А в зовнішньому світі бути активною, діяльною, нормальною і адекватною людиною. І якою би працею не доводилося б заробляти на хліб насущний, робити це чесно, професійно і з Любов'ю. Користуватися матеріальними благами лише в міру необхідності і потреби. Не дозволяти матеріальним благам і бажанням володіти тобою. А навпаки, бути господарем самому собі. Адже всі матеріальні бажання, споживацтво і таке інше існують лише на рівні свідомості. Для наших читачів, які ще не прочитали і не відкрили для себе дивовижний світ книг Анастасії Нових і безмежно глибокої Живої бесіди , коротко дамо роз'яснення в тлумаченні "термінів". Повторимося, це не більше ніж тлумачення крізь призму нашої свідомості, і для повного і справжнього розуміння перш за все потрібно звернутися до книги " АллатРа " і до унікальної в своєму роді передачі " Свідомість і Особистість. Від завідомо мертвого до вічно Живого ".

Особистість — це є те, чим насправді є людина. ЇЇ справжня суть. Той, хто вибирає і, в кінцевому рахунку, пожинає плоди свого вибору. Особистість прагне до Свободи Духа! Особистість прагне вибратися з пут матеріального світу.

Душа — це портал, що веде в світ Бога, в Духовний світ, завдяки якому кожен, хто прагне до цього, має можливість здійснити те, заради чого він прийшов у цей світ — повернення в Духовний світ. Простіше кажучи, отримавши досвід, духовно дозрівши, Особистість-Дух, завдяки злиттю з Душею, йде в Духовний світ.

Свідомість — це інструмент, даний Особистості для функціонування і спілкування в цьому матеріальному світі. Свідомість є "філія" системи Тваринного розуму в кожній людині. Тому вона прагне поневолити людину своїми бажаннями, страхами, проблемами тощо. Свідомість — антипод Особистості. Тому вона теж прагне до свободи, але в рамках матерії.

Якщо людина живе Духом — вона стає Духовною істотою і повертається в Духовний світ, якщо ж живе тимчасовою свідомістю, то... "Із пороху прийдешнє, в порох і повернеться".

Тіло — це посудина для дозрівання. Немов "костюм" для Душі. І тому Ісус говорив: "Дивуюся я, як в настільки жалюгідному може зберігатися настільки безцінний скарб".

(На наш погляд, буде доречним підкреслити такий момент. Вживання деяких слів і виразів може викликати "езотеричний присмак", тому нагадаємо читачам, що слова — лише палець, що вказує на Місяць. Коли побачили Місяць, палець вже не потрібен. Не варто зациклюватися на пальці, бо можна пропустити прекрасне сяйво Місяця)

Отже, повертаючись до питання-мети нашої статті, що таке Єднання, і як до нього прийти?

Звичайно, можна, навіть на рівні розуму і елементарного здорового глузду, підійти до якогось розуміння важливості об'єднання людства, особливо сьогодні, на порозі глобальних кліматичних катастроф . Здавалося б, будь-якій нормальній і прагматичній людині зрозуміло, що лише разом ми зможемо пережити те, що наближається. Адже навіть сьогодні існує маса прикладів, коли саме той факт, що люди простягали один одному руку допомоги, дозволяв їм вижити в екстремальних ситуаціях.

Але проблема в тому, що наша свідомість, як "філія" системи Тваринного розуму, загострена  на тому, аби роз'єднати нас один від одного. У цьому легко переконатися, якщо уважно поспостерігати за думками в свідомості. Наприклад, якщо хтось з'їсть нашу шоколадку або одягне наші тапочки, або багато ще чого. Коли хтось зазіхає на щось "наше". Як підсумок — свідомість завжди знайде до чого причепитися і знайде привід до сварок і з'ясувань стосунків. Отже, прийти до справжнього об'єднання і дружби на рівні свідомості неможливо. І про це неодноразово говорив Ігор Михайлович Данилов у передачі “ Істина на всіх одна ” і в “ Живій бесіді ”, де були сказані такі слова:

"Істинне Єднання в цьому світі без Духовного розвитку, воно неможливе. Чому? Тому що свідомість, вона розділяє. Вона, перше що робить, вона капсулює людину... Істинне Єднання може відбуватися лише на рівні Духовному..."

Коли людина існує в гонитві за нескінченними бажаннями, вона не може бути щасливою по-справжньому. Вона живе в гонитві за придбаннями. Їй нема коли жити. Постійна гонитва за міражем. "Ось доб'юся цього — стану щасливою", — думає вона. Домоглася. Всередині порожнеча. "Ось придбаю те — стану щасливою". Придбала. А Всередині порожнеча. "Ось куплю те — стану щасливою". Купила. Всередині порожнеча. Це все марні спроби заткнути і заповнити порожнечу, що зяє і смокче, покупками і придбаннями. Тоді як єдиний спосіб стати по-справжньому щасливим і заповнити внутрішню порожнечу — це розкрити в собі це внутрішнє Джерело, дозволити Йому заповнити себе без залишку і самому стати Його частиною!

До чого ми підводимо? До того, що і бідняку, і багатієві однаково складно спати зі спокійною Совістю, бути щасливим і задоволеним життям, якщо його думки, мрії, бажання, міцно прив'язують його до суєти суєт. Не дають злетіти. А якщо людина в зовнішньому світі справно виконує взяті на себе зобов'язання, але при цьому кожну хвилину намагається проживати з користю для Духовного свого зростання, то така людина Живе справжнім життям, а не існує в ілюзорному жахітті. Згадаймо слова Румі:

Між тим під Місяцем владика світу лише той,

Хто зміг уникнути марноти земної...

Людина, не прив'язана до матеріальних благ, зі спокійною душею здатна поділитися з ближнім цими благами — вільна! Вільна, отже, не раб. А суспільство Свободи можуть побудувати лише Вільні Духом люди! І тому так важливе поширення споконвічних Знань , адже вони — ключі від в’язниці, в якій знемагає майже все людство! Тому настільки безцінною є Жива розмова, адже вона — Меч, що пронизує дракона . Ми вважаємо це розуміння настільки важливим, що вважаємо за необхідне повторитися — Споконвічні Знання, їх якнайшвидше поширення і прийняття серед усього людства — це найважливіша умова справжнього і успішного Єднання всіх народів світу! Це — запорука успіху для всіх людей на Землі!

АЛЛАТРА — це маяк, що веде до Свободи для всього людства! Люди, дізнавшись про Свободу, почнуть прагнути до неї і безумовно, досягнуть її, адже це є справжня суть і призначення кожної людини. А ставши Вільними, вони усвідомлять, що в цьому світі нам нема чого ділити, що, як на небесах немає меж, так і на землі все людство може і повинне жити однією, єдиною і дружною сім'єю. В якій усі діляться один з одним усім необхідним. Бо віддаючи, отримуєш набагато більше.

І нагородою тому, хто досягне Свободи Духа, — те, що цінніше за весь цей матеріальний світ з усіма його "коштовностями". Бо існує лише одна Коштовність. І це... Втім, що ми будемо розповідати. Ви ж і так вже знаєте :))

“Люди дивляться на крону дерев, але не бачать коріння. А суть полягає в наступному: всі люди рівні й у першу чергу в умовах ув’язнення в цьому матеріальному світі, у характеристиці своєї духовної і тваринної природи, у швидкоплинності свого життя і тимчасовості перебування в цьому світі! Всі люди народжуються і помирають поодинці і всі мають свою духовну долю, яку самі ж і формують своїм вибором. Усі люди за природою свого Духовного начала є добрими, тому що в кожного є Душа і в цьому сенсі всі є рідними і дуже близькими один одному, адже Душі єдині, вони зі світу Бога. І це об’єднує всіх людей, незалежно від соціального статусу, місця проживання, віросповідання та національності їхніх тіл”.

Ріґден Джаппо (з книги «АллатРа»)

 

 

Автор: Учасник Міжнародного Громадського Руху, Ельчин Ахмедов

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент і натисніть Ctrl + Enter.

rss