Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Що і де купити на Новий Рік?

Опубликовано: 24.10.2018

видео Що і де купити на Новий Рік?

Лавика - Новий рік!

[singlepic id=86 w= h= float=center]

Новий Рік – як же гарно звучать ці слова. І в думках швиденько пролітають всі веселі попередні святкування цього дня та будуються плани і можливі варіанти святкування Нового Року у цьому році. Усе би чудово, та існує одна проблемка… Що подарувати на Новий Рік близьким та друзям?



Хочу запропонувати вам невеличку добірку із 11 варіантів подарунків та інтернет-магазинів, де можна купити цікаві та оригінальні подарунки та аксесуари до Нового Року.

1. Ну який же Новий Рік без свого головного атрибута – ялинки. У цьому інтернет-магазині ви зможете без особливих потуг вибрати собі новорічну красуню на свій смак. Тим паче, що не доведеться йти в ліс і рубати живе дерево, бо ялинки, що тут продаються – штучні. На лице економія сили, часу, грошей (бо таке новорічне дерево прослужить вам не один рік) та ще й гордість за те, що не знищуєте природу.


"Що подарувати на Новий рік?"

[singlepic id=87 w= h= float=center]

2. Як ви знаете, а я сподіваюся ви знаєте, наступний 2011 рік пройде під знаком білого кролика або сріблястого кота. Саме тут ви зможете вибрати статуетки кицьок і котиків.

[singlepic id=88 w= h= float=center]

3. Досить цікавий, на мою думку, інтернет-магазин , де можна знайти подарунок який підійде будь-кому. Тут є новорічні подарунки хлопцям та дівчатам, дітям, новорічні подарунки батькам, подарунки для створення неперевершеного новорічного настрою, а також новорічні подарунки-жарти.


Українські зірки та політики купують подарунки на Новий рік

[singlepic id=90 w= h= float=center]

4. О! Цей інтернет-магазин дуже сподобається тим хто жити не може без солоденького. Різноманітні фігурки та прикраси, у вигляді кролика, кота, шкатулки і ще багато чого. Тільки фішка в тому, що все виготовлене з шоколаду!

[singlepic id=91 w= h= float=center]

5. А ось тут зможете придбати різноманітні фігурки Діда Мороза, сніговика чи ялинки, тільки з кераміки. Також є досить непоганий вибір новорічних свічок.

[singlepic id=92 w= h= float=center]

6. Якщо вам набридло зустрічати Новий Рік в буденній обстановці та атмосфері пропоную цього разу її змінити. Причому кардинально. Поїхати відмічати Новий Рік 2011 десь за кордон. І у цьому вам поможе ось цей сайт . Вибір новорічних та різдвяних турів просто-таки вражає. Дивіться тільки не заблудіться ????

[singlepic id=93 w= h= float=center]

7. Бізнесменам, діловим людям та навіть просто людям, які люблять стиль можна вибрати подарунок у цьому інтернет-магазині . Тут є все, ну чи майже все, починаючи від запонок, ремнів та годинників і закінчуючи кованними меблями, ножами та підносами.

[singlepic id=94 w= h= float=center]

8. Багато хто замислюється, що подарувати коханій людині? Пропоную оригінальне рішення проблеми – фотопазл. Виберіть най-най-найкращу фотографію де ви разом і зробіть із неї пазл. На цьому сайті можна підібрати не тільки розмір фотопазла (від А4 до уявіть собі А0), але й вибрати тип поверхні пазлу (картон чи магніт). І приємно і буде чим зайнятися на Новий Рік, особливо якщо пазл на 1786 елементів ????

[singlepic id=95 w= h= float=center]

9. Який же Новий Рік без новорічної атмосфери. А створити цю атмосферу допоможуть аксесуари із цього магазину . Тут зможете собі вибрати новорічні прикраси гірлянди, ялинкові прикраси, костюми та декорації, новорічні шапки, сніг, конфеті, серпантин і ще багато іншого.

[singlepic id=96 w= h= float=center]

10. Звичайно ж я не можу оминути стороною і таку річ як феєрверки та салюти. Незважаючи на те, що сам салют продовжується, зазвичай, не більше 1-2 хв, але радості від нього на всю новорічну ніч. Ось сайт де можна придбати феєрверк на свій смак і колір, тільки пам’ятайте! – з піротехнікою краще не жартувати.

[singlepic id=97 w= h= float=center]

11. Думаю, є й такі люди, які не потребують матеріальних цінностей та подарунків і їм буде достатньо щирого привітання. Тому хочу запропонувати вам сайт де зібрана непогана добірка цікавих, щирих та оригінальних привітань до Нового Року.

[singlepic id=98 w= h= float=center]

Сподіваюся, хоча б щось з вищеописаного стане вам у нагоді. І пам’ятайте, який би подарунок ви не вибрали, найбільше ціниться щось зроблене власними руками чи сказане власними словами.

З наступаючим Новим Роком 2011!!!

rss