Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Авіаквиток в Сполучені Штати Америки

Опубликовано: 01.09.2018

видео Авіаквиток в Сполучені Штати Америки

США переліт з України-Львів(3)

Сполучені Штати Америки (США) - одна з найбільших і без сумніву найрозвиненіша країна в світі. З США можна побудувати подорож в будь-яку точку земної кулі, та й у самій Америці є на що подивитися!



Як правило, основна маса візитерів прибувають в США через головні авіаворота країни:

Нью Йорк; Вашингтон; Бостон; Лос Анджелес; Майамі; Філадельфію, і багато інших.

Також в США добре розвинене внутрішнє авіасполучення.

Один з нестандартних способів знайти дешеві авіаквитки в США - планувати авіапереліт чере Рейк'явік.


США переліт з України-Львів(11)

Авіаквитки в Вашингтон

Якщо хочете подивитися на будівлю Капітолію або побачити Білий Дім, то вирушайте в Вашингтон. Головний міжнародний аеропорт - Даллеса (Dulles). Також можна потрапити до Вашингтона з аеропорту Балтімора, якщо вдалося купити такі авіаквитки. Крім цих двох аеровокзалів внутрішні рейси в Вашингтон по США приймає аеропорт імені Рональда Рейгана. З Європи авіаквитки до Вашингтона на прямі рейси можна придбати з Лондона , Парижа , Амстердама , Дубліна та інших великих аеропортів. Прямі рейси є з Москви і Стамбула . З Азії часто можна знайти недорогі рейси з Токіо , Пекіна і Сеула.


США переліт з України-Львів(4)

Авіаквитки в Нью-Йорк

Якщо ви плануєте поїздку в США, то швидше за все вас цікавлять авіаквитки в Нью-Йорк. Насправді це найбільш жвавий транспортний вузол США і найбільше місто в Штатах. Пасажирів зустрічають два великих міжнародних аеропорта:

JFK Airport (Джона Ф. Кеннеді); Newark Liberty International Airport (аеропорт Ньюарк Ліберті).

Також є аеропорт, який приймає рейси з США, з Карибського регіону і Канади - LaGuardia.

Ціни авіаквитків в Нью-Йорк:

авіаквиток Київ - Нью-Йорк - $ 298; авіаквиток Москва - Нью-Йорк - $ 237; авіаквиток Вашингтон - Нью-Йорк - $ 80; авіарейс Торонто - Нью-Йорк - $ 134.

На сайті ви зможете купити авіаквитки в Нью-Йорк і вибрати найвигідніші варіанти, причому як прямі рейси, так і з пересадками між різними авіакомпаніями.

Вигода Нью-Йорка як транспортного вузла в тому, що ви можете побудувати авіамаршрут в Європу, Азію, Латинську Америку і Канаду.

Корисно? Розкажи друзям, тому що їм також знадобиться!

rss