Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Роману Сущенку у суді заборонили спілкуватися з журналістами

Опубликовано: 11.01.2019

Роману Сущенку у суді заборонили спілкуватися з журналістами [ Редактировать ] 27 октября 2016 18:31 по материалам: Подробности-ТВ 12 Московський суд лишив під вартою Романа Сущенка

Московський суд лишив під вартою Романа Сущенка. Апеляцію на арешт українського журналіста відхилили. Сущенка незаконно затримали в Москві ще 30 вересня і "шиють" справу про шпигунство.

Кореспондента "Укрінформу" назвали кадровим українським розвідником і заарештували на два місяці. За "шпигунською" статтею йому загрожує 20 років ув'язнення.

Захищати Сущенка взявся відомий російський адвокат Марк Фейгін. На сьогоднішнє засідання українця привезли з СІЗО "Лефортове", розмовляти з журналістами Роману заборонили.

"Постанову Лефортовського районного суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо Сущенко Романа Владимировича залишити без зміни, апеляцiйну скаргу без задоволення".

"Оскільки рішення про залишення запобіжного заходу, який набрав сьогодні законної сили, це відкриває нам можливість для звернення в європейські інстанції, насамперед Європейський суд з прав людини і свободи громадянина. Ми це робити будемо", — наголосив адвокат Марк Фейгін.

rss