Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Романтична історія знайомства: «спізнилася на літак і зустріла свою любов ...»

Опубликовано: 29.09.2018

Де ж вона - справжня любов? Таке питання задають безліч представниць жіночої статі. Вони шукають її в кафе і ресторанах, на дискотеках та в парках, але ... часом так і не знаходять. А можна вискочити ненафарбована в магазин за хлібом і зіткнутися з чоловіком, який уготований вам долею. Напевно, кожна з нас чула подібну романтичну історію знайомства.

Так в житті все непередбачувано.

Ось і моя подруга Люда, вирушаючи в екскурсійний тур по Вірменії, думала, що всього лише розвіється. Познайомиться з культурою вірменського народу, спробує місцеву кухню. І зовсім не планувала заводити романтичні стосунки. На батьківщині у неї і так залишився незавершений роман, який вже дихав на ладан, але, тим не менш, тримав її так міцно, що на інших чоловіків Люда навіть не дивилася. Тому ні про яке романтичному знайомстві вона і не думала. (З подібною ситуацією стикаються багато, коли і кинути шкода, але і продовжувати неможливо. Почитайте на цю тему статтю «Який термін у кохання ...» на сайті «Сонячні руки» . Вона допоможе знайти відповіді на багато питань щодо відносин)

Щоб привести свої думки і почуття в порядок, розібратися, що ж їй треба від цих відносин і чи потрібні вони взагалі, дівчина і відправилася в короткострокове подорож.

Екскурсійна програма була настільки насиченою, що вся група, в тому числі і Люда, під кінець туру були просто виснажені від втоми і недосипання. Весь день на ногах, вивчаючи пам'ятки Вірменії, часті переїзди, ранні підйоми. Не дивно, що напередодні від'їзду дівчину так зморив сон, що вона не чула будильник.

- Прокинулася від того, що сонячне світло бив в очі, - згадує Люда. - З жахом я підскочила на ліжку в готельному номері і подивилася на годинник. Дев'ятій ранку ... Дев'ять! А трансферт в аеропорт був в шість ранку!

Судорожно одягнувшись, вона вибігла на рецепшен.

- Аааа, це ви та дівчина, яку ми так безуспішно будили, - посміхаючись, сказав їй співробітник готелю.

- Як будили? Я нічого не чула!

- Та ми дзвонили вам по телефону в номер, - став розповідати їй вірменин. - Туристи з вашої групи тарабанили у двері. А відкрити ми її не змогли, так як у вас ключ був вставлений у замкову щілину. Загалом, запізнилися ви на свій літак.

- Та я це вже зрозуміла, - зі сльозами на очах сказала Люда. - Ви можете зателефонувати в аеропорт і дізнатися, коли наступний рейс? Хоч в Москву, хоч в Київ, Донецьк - вже не важливо.

На щастя, в аеропорту сказали, що є вечірній рейс до Києва.

«Нормально, подумала тоді Люда. - Сяду на поїзд і вранці буду вже в рідному Сімферополі ». Вона й не припускала, що скоро її чекає романтична історія знайомства.

От тільки грошей на квиток їй вже не вистачало. Пощастило, що поруч з готелем виявилося відділення, де можна здійснити швидкий грошовий переказ. Созвонившись з рідними, дівчина попросила вислати їй необхідну суму. Час йшов. Але ж їй ще треба встигнути викупити новий квиток і потрапити вчасно на реєстрацію. (У такій ситуації головне - зберігати впевненість у собі, спокій і не панікувати. Якщо самооцінки вам явно не вистачає, обов'язково замовте книгу Рашида Кірранова «Як стати впевненим у собі за 3 місяці»)

Отримавши гроші, дівчина взяла таксі і попросила водія скоріше доставити її в аеропорт.

- Ну, все, встигла! - спокійно зітхнула Люда, коли квиток на її ім'я забронювали, і до реєстрації залишалося ще півтори години.

Розмістившись в кафе в будівлі аеропорту, Люда замовила каву і закрила очі. Події цього дня мелькали у неї в пам'яті. Роман, який залишився у неї на батьківщині, більше не сидів міцно в голові у Люди. Вона розібралася у своїх почуттях і твердо зрозуміла, що треба порвати безперспективні відносини.

- Рейс не проспіть? - пролунав над вухом сміхотливий чоловічий голос.

- Що? - від несподіванки Люда трохи не звалилася зі стільця.

- Обережніше, дівчина, а то ризикуєте не доїхати додому!

- Та я і так вже майже не доїхала, - посміхнулася вперше за весь день дівчина.

Присівши за її столик, моложавий симпатичний чоловік, який представився Миколою, став розпитувати її, що ж сталося.

Слухаючи її розповідь, вираз обличчя Колі змінювалося. Він щиро співчував, що Люді довелося перенервувати. Якщо ви зараз відчуваєте щось подібне, занепад сил, які не радієте нічому, підняти настрій допоможе ЕТА стаття на сайті «Сонячні руки» .

За однією чашкою кави послідувала друга, третя ... Молоді люди розповідали один одному про себе, про своє життя і мало не пропустили час реєстрації.

- Друга раз спізнитися на літак за один день - я не переживу, - сміялася дівчина.

- Більше ти нікуди не запізнишся! - безапеляційно сказав Микола.

Як виявилося, він живе в Києві. До Вірменії приїхав погостювати до старого приятеля. На батьківщині у нього свій невеликий магазин, де продається відмінне грузинське вино і вірменський коньяк.

У літаку вони також сіли поруч і проговорили весь політ.

- Може, затримаєшся на день, інший? - боязко запитав дівчину Коля, коли вони прилетіли в Київ. - Для тебе в мене є окрема кімната, приставати не буду, обіцяю!

- Не можу. Не зараз.

Наступні півроку пройшли в режимі Київ-Сімферополь - Сімферополь-Київ. Хлопці по можливості намагалися часто приїжджати один до одного. Поки, нарешті, не вирішили, що вистачить цих транзитних відносин. І Микола запропонував Люді почати будувати справжні сімейні відносини в Києві.

Люда навіть не роздумувала. Хоч на батьківщині у неї і була непогана посада, але жити далеко від коханого вона більше не могла.

Скоро у них весілля. Вони щасливі. А день, коли Люда запізнилася на літак, відзначатимуть як найкращий день у році. Майже що Новий рік!

Іноді ми сердимося на долю, говоримо в серцях: «Ну, почому так! За що

І не розуміємо, що просто так нічого в нашому житті не відбувається. Значить, треба було, щоб ця подія обов'язково сталося. Навіщо? Комусь для висновків, комусь для порятунку, а комусь і для кардинальної зміни в житті. Вмійте прислухатися до себе, довіряйте інтуїції. На цю тему на сайті «Сонячні руки» є чудова стаття Анастасії Гай «Будь-яка проблема - це всього лише захована можливість»

Тому наступного разу замість того, щоб нарікати на долю, подумайте, а може бути, саме ця подія спричинить за собою величезну радість від подальших розвитків сюжету вашому житті?

rss