Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Rolls-royce phantom drophead coupe nighthawk - ексклюзивне авто для найвимогливіших

Опубликовано: 12.01.2019

Вражаючий детальний огляд моделі Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe був зроблений ще в далекому 2009 році - саме тоді все вихваляли цей розкішний сухопутний аналог яхти, відважуючи низькі поклони тим, хто купував дані моделі. Минуло більше шести років, і настав час розповісти про нову модель, що одержала назву Nighthawk. Для американського ринку їх було випущено всього дев`ять.

Все той же «Фантом»

Машина взагалі не змінилася з 2009 року - по крайней мере, якщо мова йде про механічну складову. Саме тому не було необхідності заново тестувати цей автомобіль - якщо закони фізики залишилися незмінними, то кабріолет вагою понад 2600 кілограмів все ще розганяється з нуля до ста кілометрів на годину приблизно за п`ять з половиною секунд, а зупиняється після такої швидкості приблизно за п`ятдесят метрів.

наслідки

Що стосується безпосередньо водіння, то управління практично тритонний гігантом за 570 тисяч доларів може бути навіть трохи жахливим. Йдеться про наслідки - поверніть колесо трохи не туди, і ви опинитеся в вечірніх новинах. Або ще гірше - ваше прізвище буде значитися в некролозі.

Зречення від дороги

Дана модель «Роллс-Ройса» найкраще демонструє себе, якщо їхати на ній з якої-небудь центральної вулиці на середній швидкості. Саме в таких ситуаціях можна помітити трохи моторошне спокій, з яким машина ковзає по дорозі, як ніби-то одягнена в кокон мовчання. Так, машина рухається, але чи дійсно у неї під капотом двенадцатицилиндровий двигун? Дах опущена, але де ж вітер і шум? На дорозі видно тріщини і вибоїни, але вони раптово заповнилися асфальтом до того моменту, як автомобіль під`їхав до цієї точки? Дана модель автомобіля відчуває себе так, ніби не має нічого спільного з дорогою і взагалі з нею не стикається.

Як можна виділитися?

Якщо ви не живете в Беверлі-Хіллз або Монте-Карло, ви рідко побачите такий автомобіль. Але за час їзди на цій моделі протягом трьох діб в ході її тестування на дорогах було зустрінуте ще три «Фантома». Саме тут в дію вступає система Bespoke.

Розкішні опції

Для середньостатистичної людини, що володіє англійською мовою, bespoke - це звичайне прикметник. Але якщо ви є фанатом «Роллс-Ройс», то ви напевно знаєте, що це не просто прикметник, а цілий підрозділ, метою якого є забезпечення автомобіля тим, чого не може надати стандартна комплектація. І нова модель має на собі подібних поліпшень на суму 62 тисячі доларів. Наприклад, там є труби, проведені до сидінь (три тисячі триста доларів), особлива дерев`яне оздоблення (шість тисяч сімсот доларів), а також контрастні монограми RR на підголівниках сидінь (півтори тисячі доларів). Крім того, ви можете заплатити сорок чотири тисячі доларів за матову чорну фарбу Diamond Black, яка буде нанесена на капот, навколо лобового скла і навколо решітки радіатора, а також за повністю виконані з вуглецевого волокна сидіння, приладову панель і всі датчики на ній, ну і за шкіряну обробку багажника і коробки передач. Не забувайте про три з половиною тисячах доларів за отримання однієї тільки можливості замовляти собі всі ці поліпшення. Заплативши ці гроші, ви зможете замовити собі не тільки те, що було перераховано вище, але і багато інших опцій, такі як дерев`яне покриття спиць рульового колеса за тисяча двадцять п`ять доларів, підігрів задніх сидінь за 1450 доларів, чорний хедлайнер за 1650 доларів і 21-дюймові колеса з сімома спицями за 9875 доларів. Якщо ви замовите відразу всі існуючі для даної моделі опції, базова ціна 485 тисяч доларів виросте до 570 тисяч доларів.

Особливості матової фарби

Окремо варто звернути увагу на матову фарбу навколо лобового скла і на капоті. Це не якийсь особливий вид з вкрапленнями золота або унікальною текстурою. Це та ж фарба, якою покрита сама машина, просто вона не блищить. Тому вам варто задуматися, перш ніж вибирати подібну опцію, особливо з урахуванням того, як це виглядає. Поблизу, звичайно, матова фарба виглядає просто чудово. Але з відстані десяти метрів вже починає здаватися, що автомобіль просто був залишений під сонцем ще в минулому тисячолітті.

голлівудський автомобіль

І хоча неможливо не визнати, що даний автомобіль виглядає вкрай суворо, він також дивним чином вийшов просто чудовим навіть за мірками «Роллс-Ройс». Ця модель добре б вписалася в автомобільний парад на Бульварі Сансет, на післяобідньої пробіжці по Родео Драйв, а також в Голлівуді. Однак навіть з цих місць найкраще машина вписалася б саме в Голлівуд. Якщо і можна собі уявити який-небудь автомобіль, який найкраще виглядав би на голлівудській парковці, який найбільше пасував би голлівудській зірці першої величини, то це був би саме Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Nighthawk. Його велич неможливо затьмарити абсолютно нічим, і він явно не підійде для середньостатистичних людей - навіть багатії навряд чи отримають в своє розпорядження цього гіганта. А ось провідні світові зірки - цілком можливо.

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Статті схожі на "Rolls-royce phantom drophead coupe nighthawk - ексклюзивне авто для найвимогливіших"

rss