Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Робота в Польщі: вакансії 2018, зарплата, скільки українці заробляють в Польщі, робота в Європі, робоча віза в Польщу

Опубликовано: 21.10.2018

видео Робота в Польщі: вакансії 2018, зарплата, скільки українці заробляють в Польщі, робота в Європі, робоча віза в Польщу

10 Заводів Польщі від А до Я (зарплата, умови, графік, опис роботи) Ч.1

Українці в Польщі не заробляють мільйони, а тим більше мільярди. Це факт. Але заробіток значно привабливіший ніж на аналогічній роботі в Україні, тому велика кількість українців шукають роботу, оформляють візу і відправляються до сусідньої країни у пошуках вищої зарплати.

Найнижчий заробіток на роботі в Польщі: 14 000 грн. в місяць. Зазвичай так заробляють на сезонних роботах . Середня зарплата українців в Польщі – до 20 і більше тисяч гривень. Так заробляють будівельники. Найбільше можуть отримати на заробітках водії та зварювальники.


З 1 січня у Польщі змінюються правила працевлаштування українців. Зміни в закононодавстві в Польщі!

А інші, шукають шлях власної страви на території Польщі. Так так, саме страви. Українці вміють смачно готувати. І вирішили це показати полякам.

Понад 2 роки тому, українці вирішили відкрити в Польщі ІТ-простір. І тепер тут пропонують робоче місце з кавою та чаєм + організовують майстер класи для дітей, мовні курси української для поляк.


Польща запрошує на роботу українських водіїв, столярів та електриків

Започаткували цей проект саме в Польщі, тому що вести власний бізнес, говорять,  тут набагато простіше. Кухня українська – це борщ, деруни, голубці. Господар закладу переконаний, що спілкування з клієнтами – найкращий спосіб показати, хто насправді українці.

Як бачимо , українці їдуть за кордон не тільки працювати в роботодавців, але й планують власні справи на території Польщі, більшість з них – успішні. І це добре. Українці – розумна та успішна нація, варто просто закохатись у те, що ти робиш і тоді все вийде.

rss