Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Риболовля на півночі Норвегії (Хавойсунд)

Опубликовано: 09.01.2019

Невелике селище Havøysund розташоване майже точно на північній широті 71 градуса. В даний час тут проживає близько 1200 жителів.

Havøysund з'єднаний мостом з материком. У селищі є два рибзаводи, автозаправна станція, лікарня, ресторан, бар, паб і дискотека, продуктові супермаркети і банкомат. У центрі Havøysund знаходиться музей Måsøy, який спеціалізується на прибережній культурі. Із Havøysund щодня відправляються кораблі компанії Хюртігрютен. Звідси ви можете легко дістатися до островів Ingøy, Rolvsøy, Måsøy і Ryggefjord на поромі (Ryggefjord тільки влітку). Півгодини ходьби до Havøygavlen, найвищої точки острова Havøya, звідки відкривається чудовий вид на Північний Льодовитий океан і опівнічне сонце. Також там є самі північні вітряні електростанції в світі.

У ВАРТІСТЬ ТУРУ ВХОДИТЬ:

тижневе проживання в котеджі; оренда моторного човна (без пального); трансфер від/до аеропорту; постільна білизна та рушники; фінальне прибирання котеджу;

У ВАРТІСТЬ ТУРУ НЕ ВХОДИТЬ:

авіапереліт; депозит за моторний човен та котедж  1000 EUR (сплачується на місці перед поселенням, повертається перед виїздом); харчування; екскурсії; оформлення Шенгенської візи (дорослі -  80 EUR , діти і пенсіонери  -  45 EUR ) і мед.страховка; послуги гіда; спорядження для риболовлі;

ЗА ДОДАТКОВУ ПЛАТНЮ:

додатковий моторний човен -  1330 EUR оренда спінінга з катушкою - 60 EUR оренда набору багрів (короткий та довгий) - 20 EUR оренда ящика з комплектами приманок - 60 EUR

Котедж "HAVØYSUND SJØHUS 1" (8 осіб)

Житлова площа: 120 м². Ліжка: 8. Човен: Quicksilver 640 PH, 100 к.с.

Havoysund Sjohus вміщує до 8 осіб в 3 спальнях. У будинку дві ванні кімнати, кожна з яких обладнана душем і туалетом. Вітальня з диваном і супутниковим телебаченням. Кухня обладнана електричною плитою і духовкою, посудомийною машиною, мікрохвильовою піччю, плитою і тостером. Свіжий улов можна приготувати. Також доступні морозильні установки. У будинку є WIFI. Риба може бути оброблена прямо біля причалу для човна. Для рибацького одягу є сушильна кімната.

Відстані: Човни 150 м. Супермаркет 900 м. Море 20 м. Аеропорт: Альта 194 км.

Вартість: 3000 EUR  (4 особи),  4335 EUR  (8 осіб + додатковий човен).

 

 

Котедж "HAVØYSUND SJØHUS 2" (6 осіб)

Житлова площа: 100 м². Ліжка: 6. Човен: Quicksilver 640 PH, 100 к.с.

У Havøysund Sjøhus 2 можуть розміститися 6 осіб в 3 спальнях. Простора ванна кімната з душем і туалетом була відремонтована навесні 2018 року. Вітальня з диваном і супутниковим телебаченням. Повністю обладнана електрична плита і духовка, посудомийна машина, мікрохвильова піч, чайник і кухня з тостером, можна приготувати свіжий улов. Також доступні морозильні установки. У будинку є WIFI. Риба може бути оброблена прямо біля причалу. Для рибальського одягу є сушарка.

Відстані: Човни 50 м. Супермаркет 800 м. Море 20 м. Аеропорт Альта 194 км.

Вартість: 2890 EUR  (4 особи),  4225 EUR  (6 осіб + додатковий човен).

 

 

Котедж "HAVØYSUND SJØHUS 3" (4 особи)

Житлова площа: 85 м². Ліжка: 4. Човен: Quicksilver 640 PH, 100 к.с.

Котедж Havøysund Sjøhus 3 вміщує 4 особи в 3 спальнях. Простора ванна кімната з душем і туалетом. Вітальня з диваном і супутниковим телебаченням. Кухня відкритого плану обладнана електричною плитою і духовкою, посудомийною машиною, мікрохвильовою піччю, чайником і тостером. Також доступні морозильні установки. У будинку є з'єднання WIFI. Риба може бути обробленв прямо біля човна, є проточна вода. Для рибальського одягу є сушарка.

Відстані: Човни 10 м. Супермаркет 750 м. Море 10 м. Аеропорт Альта 194 км.

Вартість: 2780 EUR  (4 особи).

 

 

Апартаменти "HAVØYSUND APARTMENT" (3 особи)

Житлова площа: 60 м². Ліжка: 3. Човен: Kaasbøll Алюміній, 115 к.с.

Апартаменти розташовані на першому поверсі. В апартаментах є поєднана вітальня/спальня і окрема спальня. У ванній кімнаті є душ і туалет. У вітальні є двох'ярусне ліжко, а також затишний диван та супутникове телебачення. Wi-Fi з'єднання доступно. На повністю обладнаній кухні з електричною плитою і духовкою, посудомийною машиною, мікрохвильовою піччю, чайником і тостером можна приготувати свіжий улов. Також доступні пральна машина і морозильна камера.

Відстані: Човен 300 м. Супермаркет 1 км. Море 20 м. Аеропорт Альта 194 км.

Вартість: 2445 EUR  (3 особи).

 

 

Котедж "BURØYSUND SJØHUS" (6 осіб)  (Знаходиться в іншому селищі BURØYSUND)​

Житлова площа: 110 м². Ліжка: 6. Човен: Quicksilver 640 PH, 100 к.с.

Котедж було відремонтовано в 2011 році. У ньому є 3 спальні на 6 осіб. Вітальня з обідньою зоною і диваном і супутниковим телебаченням, також є тераса. Кухня повністю технічно обладнана: електричною плитою, духовкою, мікрохвильовою піччю, холодильником і посудомийною машиною. У ванній кімнаті є душ і туалет. Є кімната для обробки риби, також є сушильна кімната для рибацького одягу і морозильна камера.

Відстані: Човни 200 м. Супермаркет 6 км. Море 50 м. Аеропорт: Тромсе 90 км.

Вартість: 2780 EUR  (4 особи),  4115 EUR  (6 осіб + додатковий човен).

 

 

 

Човни «Quicksilver 640 Pilothouse», 100 к.с., побудовані з 2011 по 2014 рік, доступні для риболовлі на 4 людини. Обладнані ехолотом Lowrance або Simrad і GPS з плоттером, у цих човнів високий рівень безпеки. Всі човни оснащені рятувальними жилетами, сигналами SOS і аптечкою першої допомоги.

Додаткове технічне оснащення човнів:

Електрична лебідка - навігаційні вогні - сходи для плавання - якір - човен з нержавіючої сталі - вітрове скло - ящики для зберігання - бічне відділення для зберігання - тримачі для спінінгів - спідометр - тахометр - паливний манометр - гідравлічне кермо - переднє сидіння - кабіна - освітлення кабіни - паливний бак 130 літрів - вогнегасник - компас - радар-відбивач.

 

 

Приміщення для чищення риби

 

Магазин приманок

Тури
Країни Норвегія
Тип туру літак:автомобіль
Тривалість 8 днів
Місяці 04 - квітень:05 - травень:06 - червень:07 - липень:08 - серпень:09 - вересень:10 - жовтень
Транспорт 04 - квітень:05 - травень:06 - червень:07 - липень:08 - серпень:09 - вересень:10 - жовтень

Немає відгуків про цей товар.

rss