Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Ремонт в кредит робимо правильний вибір

Опубликовано: 08.10.2018

видео Ремонт в кредит робимо правильний вибір

Народний банкір ● Випуск №61: Чи можуть відмовити у кредиті через прострочку?

Сьогодні після покупки нової квартири новосели досить часто отримують у своє розпорядження коробку без внутрішньої обробки. Нерухомість, придбана на вторинному ринку, не рідко теж вимагає грунтовного ремонту, а для цього необхідні досить солідні вкладення.



Якщо ремонт хочеться зробити швидко, а власних коштів не вистачає, існує один вихід – залучення кредитних коштів. Спробуємо розібратися: який банківський продукт найкраще підходить для цих цілей. Існує кілька основних варіантів отримання банківської позики на проведення мінімального або масштабного ремонту житла, наприклад: споживчий кредит на ремонт під заставу житла, нецільовий кредит готівкою або банківська позика для новоселів.


Райское место (28 серия)

Кращий варіант: застава позбавить від переплати

Споживчий кредит під заставу житла – найвигідніша для позичальника рішення. Умови кредитування за такими програмами майже не відрізняються від іпотеки: процентна ставка: 16-17% річних, термін кредитування 10-15 років. Позичальник може розраховувати на одержання грошової суми у розмірі 70-80% від вартості застави.


Тест-драйв МТЗ-82 Беларус

Такий кредит зазвичай є нецільовим, тому банкіри не будуть вимагати від позичальника кошторис, а отримані в борг гроші можна використати на придбання будівельних матеріалів, на покупку меблів і побутової техніки. Цей варіант отримання позикових коштів зазвичай вимагає страховки і оцінки застави. Крім цього позичальникові доведеться заплатити за страхування власного життя, нотаріальне оформлення та одноразову комісію (1-2%) за видачу кредиту. Однак, в кінцевому рахунку, всі зусилля і витрати будуть виправдані. В результаті позичальник не переплатить за * ремонт в кредит * майже в два рази.

Беззаставний займ готівкою: швидко, але дорого

Побачивши в будівельному супермаркеті табличку «експрес-кредит готівкою», не поспішайте в бік кредитних інспекторів. У торговельних точках найчастіше банки пропонують беззаставні позики готівкою або кредитні картки. Для їх отримання потрібно мінімальну кількість документів: паспорт, довідка про доходи і код. Оформляється такий кредит досить швидко, але умови кредитування набагато гірше для позичальника в порівнянні із заставним позикою.

До того ж в рамках таких програм банки дають у борг порівняно невелику суму грошей, а термін кредитування, як правило, не перевищує двох років. Процентні ставки по експрес-кредиту можуть вас «неприємно» здивувати: переплата може становити до 80%. Тому, якщо вам необхідно придбати будівельні матеріали або товари для дому, кращий варіант – взяти рахунки на будівельні матеріали (меблі, побутову техніку) та оформити в банку цільової споживчу позику.

Банківська позика для новоселів

Досить просто зробити * ремонт в кредит * новоселам, які купують квартиру за іпотечною позикою. Сьогодні багато банків пропонують позичальникам програми, в яких банківський кредит на ремонт передбачений спільно з іпотекою. Це дуже вигідне для новоселів пропозиція, яка дозволяє заощадити значні кошти, адже банк видає гроші на ремонт житла під невисокі відсотки, передбачені для іпотечної позики. До того ж позичальник може заощадити на комісійних: оформивши один кредит, йому не доведеться двічі платити за страховку, оцінку майна і банківське обслуговування.

Сьогодні багато банків надають клієнтам спеціальні програми кредитування ремонту житла. Однак сума беззаставного цільової позики на ремонт обмежена, та й термін кредитування за такими програмами зазвичай не перевищує семи років. До того ж банк може контролювати використання коштів і вимагати від позичальника кошторис ремонтних робіт, акти виконаних робіт і чеки на будматеріали.

rss