Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Які породи дерева використовуються для будівництва будинків? » Банк статей

Опубликовано: 29.09.2018

видео Які породи дерева використовуються для будівництва будинків? » Банк статей

SCP-610 The Flesh that Hates | Keter | transfiguration / contagion

Дерево в будівництві будинків завжди цінувалося за хорошу теплоємність і стійкість до різних несприятливих факторів. Зараз дуже популярні стали котеджі, побудовані з клеєного бруса. Крім того, деревина має властивість природного кондиціонування, щодня воно може міняти до 30% повітря в приміщенні. Один мій хороший друг недавно сказав: «Я здам квартиру в Новосибірську і переберуся в село в добротний дерев'яний будинок. Це не тільки зручно, але й екологічно корисно ». Безсумнівно, він правий, тому ми розповімо про основні породах дерева, що використовуються в будівництві.



Як правило, якість деревини визначає її порода. Основні групи - листяні і хвойні. Найбільш широко в будівництві будинків використовуються хвойні породи дерева. До них відносяться кедр, ялиця, модрина, сосна і ялина. В обробці приміщень використовуються листяні породи,, такі як дуб, береза, осика, ясен. Смерека також є відмінною деревиною, застосовуваної в будівництві, проте, відрізнити її від сосни може тільки фахівець, орієнтуючись в особливому малюнку річних кілець. Слід зазначити, що забудовники Новосибірська давно віддають перевагу в будівництві дерев'яних будинків пиломатериалам з сосни. Завдяки її міцності, а також легкості обробки ця порода давно зайняла лідируюче місце на вітчизняному ринку. Така порода, як модрина, відноситься до класу важкооброблюваних, однак, ця деревина має стійкими якостями до гниття, що дозволяє використовувати її без будь-яких хімічних обробок. Для дрібних виробів - порогів, перил, садових меблів - підійде дуб, сосна, кедр і каштан. Ця деревина володіє хорошою міцністю і стійка до вогкості. Найбільш міцною породою вважається дуб, а вигідним поєднанням легкості і міцності є кедр. Найкомфортнішими і теплими вважаються будинку побудовані з бруса. Крім того, використовуючи брус, можна істотно заощадити, так як стіни з нього не вимагають додаткової обробки. Клеєний брус має гарну міцність, практично не дає усадки, не розтріскується. Для будівництва намагайтеся використовувати деревину, заготовлену взимку, адже, як правило, перед холодами дерево скидає надлишки вологи через коріння і має меншу вологість, ніж деревина, заготовлена ??влітку.


Рекреанційні пункти на Тячівщині

Сьогодні, щоб ознайомитися з будівельними компаніями і якістю наданих ними послуг, достатньо скористатися Інтернетом. Всесвітня є видасть відповіді на будь-який запит, будь то « авторинок Новосибірськ »Або« будівництво будинку під ключ ». Так що не втрачайте час.

rss